פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים חדו"א 1?יש את זה:http://www.hapetek.co.il/download.php?id=13ואני זוכר שיהיה פעם סיכום עם דרקון בדף השער, היה גם טוב.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים סתם שאלה, אם אני בכיתה י"ב, 3 יח"ל מתמטיקה (הייתי ב- 4 שנתיים), אני אמור להבין משהו מכל זה????
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אתה אמור לדעת ברעיון המאוד כללי מה זה (פעם גזרת פונקציה או חישבת אינטגרל?), אבל לא יותר מזה.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר אתם יכולים לעזור לי קצת בתרגילים? פשוט חוברת הקורס שלנו כל כך גרועה, לא מפורטת, לא מובנת, נטולת הסברים שזה פשוט משגע אותי. מן סתם לא מספיק גזור. כל ילד ביסודי יכול לגזור. השאלה מה הקטע עם הגבולות? מה אני עושה איתם? למה נתנו אותם?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אתה רוצה לומר שלמדתם נגזרות לפני שלמדתם גבולות? (רמז: אי אפשר להגדיר נגזרת בלי שמגדירים קודם גבול)
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים במקרה הזה אתה פשוט גוזר איך שאתה מכיר בבצפר (כל הפונקציות יפות), רק תשים לב לקצוות. וגם איפה שהערך מוחלט אין נגזרת בשפיץ. אם בשביל ההבנה בכל זאת הכוונה לגזור לפי הגדרה, אז אתה צריך הגזרה של נגזרת: יהיה טוב לסעיף עם הערך מוחלט אם אתה רוצה להשתכנע. אולי כדאי לקנות ספר או חוברת כלשהי, איפה ואיזה קורס זה?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר למדנו גבולות. הבעיה שאני לא כל כך מבין את החומר. אני פשוט חייב כמה תרגילים פתורים לדוגמא, אבל אני לא מצליח למצוא אותם בשום מקום.אני פשוט גוזר וזהו? מה אני עושה עם הטווח? איך עובדים איתו? לאן מציבים? אפשר דוגמא של תרגילים ז', ח, טו, טז?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אז שכח מנגזרות. קודם כל תלמד גבולות של סדרות/פונקציות עד שאתה מבין את זה היטב.למיטב זכרוני, הספרים של האוניברסיטה הפתוחה בנושא הזה לא רעים, ויש בהם הרבה מאוד תרגילים. גם הלינק ששוקו נתן פה למעלה נראה לא רע.דרך אגב, איפה אתה לומד?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים באתר של חיל האוויר, בחלק של לפני גיוס לקורס טייס, יש סיוכמים נחמדים לחדו"א
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר אני לא מבין איך לגשת לתרגילים. אשמח לקבל מספר פתרונות מלאים. יעזור לי מאד.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים באמת שאין פה גזירה מסובכת מידי.תרגילים ט"ו וט"ז הם טריוויאליים לחלוטין. אני רק אזכיר לך כלל אחד:(f(x)^n)' = n*f'(x)*(f(x))^n-1לדוגמה:((2x+3)^5)'=5*2*(2x+3)^4תרגילים ז' וח' שונים רק בכך שבמעבר בין הקטעים אתה צריך לגזור את הפונקציה לפי הגדרה (כלומר חישוב של גבול, ואפילו לא מורכב מידי), ולא לפי הנוסחאות שיש לך. זה כל ההבדל.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר אפשר דוגמא צעד אחר צעד?[br]פורסם בתאריך: 19.11.2009 בשעה 22:10:29הגזירה זה שטויות. לא בעיה. מה אני עושה אחר כך? מה תחומי הגדרה אומרים? פשוט לא הצלחתי למצוא הסבר נורמלי באף ספר (כולל הפתוחה)
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים בתרגילים ז' וח' לא חייבים להוכיח את הגבול לפי ההגדרה. פשוט גוזרים את הפונקציה בכל חלק בנפרד, ורואים שהנגזרות שוות בכל נקודות החיבור (אם הן לא שוות אז הפונקציה לא גזירה בנקודות האלה).בכל מקרה, אני חוזר ואומר - תחזור על החומר מההתחלה ותדאג להבין היטב את הנושא של גבולות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.