עבור לתוכן

נטבוק עד 2000 ש"ח לגלישה/אופיס - מה הכי כדאי?

Featured Replies

פורסם

רצוי: מסך 10-12".

עיצוב שמתאים לבחורה במחיר זה פלוס (אדום/ורוד).

שנתיים אחריות.

בטריה שמחזיקה כמה שעות ביום (6CELL) חובה, שלא תצטרך לסחוב את המטען.

ורצוי אפשרות ליותר מ-1GB זיכרון.. מה הקטע של חוסר האפשרות לשדרג? הרי מספיק שיש מסנג'ר, אנטי וירוס, וסירטון יוטיוב וכבר הוא לא יסחוב..

רצוי לא מתחמם/מרעיש אבל כמה כבר אפשר לבקש..

בינתיים אחד שעונה לדרישות שראיתי הוא ה-Lenovo IdeaPad S10e.. קראתי דיווח על חום/רעש לא מוצלחים, ושניתן לשדרג את הזיכרון רק עד 1.5GB.. מדוע?

עוד אפשרות הוא ה-LG X130 שגם עם שנתיים וגם ניתן להרחיב ל-2GB ואפשר לקנות בורוד.

גם ה-Asus Eee 1005HA מקבל ביקורות טובות, אך רק שנה אחריות מוריד לי ממנו. כנ"ל כלפי ה-Msi Wind U100 Plus..

הייתי רוצה ללכת לחנויות כמו אופיס דיפו ו-Handy להתנסות - על איזה דגמים אתם ממליצים להתמקד?

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=427320.0

אני אתייחס אך ורק ל-לנובו S10e. יש לך ביקורת בקישור לעיל ^.

כאשר הנייד מתאמץ (כמו כל מחשב) הוא מתחמם, והמאווררים נכנסים לפעולה.

רועש יותר, חם יותר מהאחרים? לא יודע...

במודל שנמצא אצלי, וסיקרתי, ניתן לשדרג עד 2 גיגה זכרון - בוודאות. למה אי

אפשר בכולם? אולי זה קשור לבקרי זכרון השונים שהם עושים בהם שימוש, וכמות

הזכרון המולחמת אל הלוח.

פורסם

במקומך הייתי מחפש נייד יד שנייה ברמה סבירה לצרכים שלך משקיע 2000 ש''ח ואפילו מתאמץ עוד ולא קונה נטבוק,יש להם נטייה להתקלקל מהר והשירות בארץ גרוע באופן כללי. אבל אם כבר החלטת סופית על נטבוק אסוס הוא בחירה טובה מנסיון של לקוחות שקנו אסוס,ובחירה שנייה טושיבה Toshiba NB200.

פורסם

במקומך הייתי מחפש נייד יד שנייה ברמה סבירה לצרכים שלך משקיע 2000 ש''ח ואפילו מתאמץ עוד ולא קונה נטבוק,יש להם נטייה להתקלקל מהר והשירות בארץ גרוע באופן כללי.

אתה מוכן לתת ביאורים וחיזוקים לטענות שלך? כי לדעתי אין דבר וחצי דבר במה שאמרת. :screwy:

[קישורים, עדויות...]

אני עובד עם ה-S10 מעל לחודשיים, יום יום אני לוקח אותו לקמפוס כאשר אני רוכב על קטנוע

(ככה שהוא עובר מען התעללות קטנה בגלל כל הקפיצות שיש בדרך). ועד היום, הוא עובד כמו

שצריך. אני לא יודע איך הוא ישרוד את המילואים הבאים עלי, אבל אני מבטיח לעדכן אם מישהו

יבקש.

פורסם

חודשיים המון זמן לנטבוק אני מאחל לך שעוד חודשים ומלואים ותחזור בריא ושלם ואז נדבר אני עובד במעבדת לפטופים פרטית ואם תרצה לבוא אלי ולקבל מידע אני באופן פרטי מוכן להזמין אותך,פלא 050916668.

ישראל

פורסם

אני לא רוצה להפוך את האשכול הזה לאשכול שכל מושאו זה הויכוח הזה.

אבל אתה לא מביא עדויות, קישורים, מאמרים. אלא אומר שאצלך במעבדה

עוברים יותר נטבוקים. אולי באזור המעבדה שלך יש ריבוי נטבוקים מעל

לממוצע? קיצור, אתה לא יכול לקחת מקרה פרטי ולהשליך על הכלל.

אפילו מאמר זה:

http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

גרם לי להרמת גבה, הם שמו תחת הקטגוריה של נטבוקים כל מחשב נייד שמחירו

מתחת ל-400 דולר... אני בטוח שהסכום הזה מקיף גם חומרה שאינה "נטבוק טהור".

חוץ מזה, התנאים ההתחלתיים אינם זהים. נטבוקים הם ניידים שיהיו בתנועה

בוודאות. בעוד שיש לך ניידים שהם תחליף לשולחני. ומה שבדרך כלל גורם

לנזקים הוא כמה ואיך אתה מתנייד עם הנייד. (לא לנזק פיזי ישיר. דוגמאות לכך,

תיק עם נייד בשמש, ריצה עם הנייד, זעזועים ועוד)

- זה כמו שאני אשווה את רמת הכשלים של גיפ' שטח ללוקסוס.

נטבוקים לא קיימים מספיק זמן בשוק בשביל לקבוע את מה שאמרת ומה

שהמאמר טוען, הבה נזכור נא שהנטבוק הראשון נכנס לשוק ב-2007 (אסוס).

והם התחילו להימכר בצורה משמעותית אך ורק בסוף הרבע האחרון של 2008.

צריך לשים את מה שאמרת במאמר מוסגר. היום חלק ממחשבי הנטבוק יגיעו לך

עם אחריות לשנתיים או עם אופציה להרחבה לשנתיים בתשלום נוסף. חברה לא

תתן לנטבוקים אפילו אופציה לאחריות לשנתיים אם הם יודעים שרמת ה"כשלים"

בהם היא גבוהה יותר שכן היא תצא בנזק בסופו של דבר.

אני לא יודע מה התפוצה של נטבוקים מול ניידים בארץ. אבל ממה שראיתי

בפורום הזה רוב התקלות שמדווחים עליהם בפורום הם בניידים, ולא

בנטבוקים.

http://en.wikipedia.org/wiki/Subnotebook

פורסם
  • מחבר

חושבים בסוף ללכת על ה-Lenovo S12 בלבן.

פשוט קשה לי לדמיין שנוח להשתמש במסך 10" עם רזולציה 1024x600 באופן שוטף, והתג מחיר ל-S12 קרוב מספיק לניידים האחרים.

הדבר היחיד שמבאס הוא רק שנה אחריות. ועם הרחבה כבר יוצא לא זול בעליל.

פורסם

שכנעתה אותה,אותי כדי לשכנע צריך הוכחות ולא מאמרים רוב המאמרים שקראתי בחיי יש מאמרים שטוענים אחרת,אני מבין בחומרה מה שאני עושה 10 שעות ביום כבר 17 שנה ואני מוכן לערוב בדברי לא במאמרים אלא במחקר אמפירי שאני עושה אצלי במעבדה נטבוקים זו טעות לקנות עדיין לטעמי והחברות הגדולות נותנות שנתיים אחריות אין בעיה הם צריכים למכור ותאמין לי הם סומכים על החברה הטכנים שלהם במעבדות שמקבלים משכורות רעב שמכסים להם את הפשלות של אנשי המכירה שלא יודעים לרוב מה הם מוכרים,והם קוראים וכותבים מאמרים להרים את המכירות,ראיתה איזה טכנאי או הנדסאי שעובד לתקן משהו במעבדה כותב מאמר,אם כן אשמח לקרוא אותו,דרך אגב לא התכוונתי להיתנגח איתך אתה קפצתה מהר מדי לטעמי וזה מריח לא טוב,אין בכוונתי להיתנצח איתך מעל צג המחשב ,ועדיין אתה מוזמן אלי למעבדה,ומאחל לך מלואים טובים בלי אקשן.

שלך בידידות ישראל

פורסם

אילו סוגי תקלות נפוצות ב NETBOOKS שמגיעים למעבדה שלך?

לפי הבנתי NETBOOKS זולים בגלל השימוש ברכיבים חלשים (מעבד, בורד מעט זכרון ודיסק קטן) ולאו דווקא בגלל איכות בנייה נמוכה.

פורסם

אכן אתה צודק בגדול,אך ישנם המון תקלות של חומרה לכל חברה יש את המחלות שלה,הנטבוקים הם חלשים מבחינה העמידות שלהן במכות בלחץ שמופעל עליהם. דוגמה בחודשיים האחרונים החלפתי 4 מסכים כי נשענו עליהם דרכו עליהם בלי כוונה וכ'ו המחירים של החלקים והתיקון הם לא קטנים בהשוואה למחשבים שולחניים,

ולפעמים לא שווה לתקן את הנטבוק כי הוא זול,הלוחות אם הם כל כך קטנים שלא ניתן להוסיף עליהם כמעט כלום אולי תוספת זיכרון ואם אתה קצת מעמיס עליו תוכנות הוא זוחל בעבודה,בזמן האחרון מגעים אלי למעבדה תקלות של רמקולים בנטבוקים של אייסר הקול יוצא מעווט וזה מעצבן את הלקוחות חבל על הזמן,שבבים שהולחמו לא טוב,בעיקר במחשבי לינבו,הנדסת אנוש גרועה הרצון לחסוך כדי למכור לכם מוצר זול גורם למוצרים להיות באיכות כל כך ירודה.

HP בעיות של היתחממות כמעט בכל הדגים שלהם.רמת התיכנון של המחשב גרוע ומטה,לא מבין למה אנשים אוכלים את הלוקש שHP מיצרת מוצרים טובים אולי אנשי מיכרות מעולים חוץ מזה ציון גרוע מינוס.

ישראל

נ.ב בקרוב העשה רשימה של תקלות הכי נפוצות בעיקר במחשבים נישאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים