פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אז אם יצור האנרגיה שלנו היה מבוסס על מימן והיינו חיים באטמוספירה מימנית היינו מזדקנים יותר לאט?זאת אפשרות
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אז אם יצור האנרגיה שלנו היה מבוסס על מימן והיינו חיים באטמוספירה מימנית היינו מזדקנים יותר לאט?Who cares ?!
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר זאת אפשרותמגניב, בני אדם שפועלים כמו פצצות מימן.OR, בגיל 80 נדבר ;D
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים בצורה שאני חי את החיים שלי, נדבר עוד שנה... זה מה שיקרה לנו אם נפעל על מימן :cwm23:
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים amisha - אם תמשיך ככה בגיל 30 יהיה לך כרס בירה בגלל הגזים.מים אני גם שותה בנוסף ךבירה השחורה לא אמרתי שאני שותה בירה מסביב לשעון אבל אני שומר שלא להכניס יותר מידי זבל לפה
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מעניין... קולה זה במילא מגעיל. אני שותה רק פנטה ומים (<-קצת פחות) - אולי בגלל זה הזיכרון שלי דפוק לגמרי? :cwm25:
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים התפוח נהיה שחור לא בגלל שהחמצן מזיק לו. בתפוח יש ברזל, אשר במגע עם חמצן (כמו הרבה יסודות אחרים) מגיב ומתחמצן. ברזל מחומצן מקבל גוון בורדו-אדום, כמו צבע של דם (שאדום מאותה סיבה).
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים ומאותה הסיבה יש אפקט על גוף האדם...אגב, דיאט קולה=עוד יותר גרוע... (זה מה שאני שותה, יותר טעים)
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר וואי שיבי עצם המצאותך פה הביאה לי רעיון גדול - לבדוק מה קורה כששמים דג באקווריום מלא קולה
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני שותה כל יום מינימום 2ליטר דיאט קולה כבר שנתיים ואני חיי ;D טוב בערך חיי :-X
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים וואי שיבי עצם המצאותך פה הביאה לי רעיון גדול - לבדוק מה קורה כששמים דג באקווריום מלא קולה אני חושב שבמקרה הזה דוקא הקולה תעלם כי הדג יתמכר.. וישאר דג שמן בלי שינים
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני שותה בכלל בירה שחורה אבל היא בעצם לא שחורה כי סבתאמכינה אותה אבל היא עדיין טעימה ולכן אני שותה אותה כל היום מסביב לשעון ומאוד טעים לי.--כן תקראו את זה בנשימה אחת, פחות נושמים-פחות חמצן-הארכתם את חייכם בזכותי בעוד 2 דקות.לכו ושתו איזה פחית קולה ב2 הדקות האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.