עבור לתוכן

בעיה| בסלוטים של הזכרון על הלוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

לוח אם: Gigabyte GA-Ep45c-ds3r גירסא אחרונה (F6a).

זכרונות: g.skill 2X2 GB DDRII CL5-5-5-15 1066MHZ

מעבד: QUAD 9660 INTEL

בלוח אם יש 4 סלוטים של DDRII ו 2 DDRIII.

קניתי אותם לפני כמה ימים ומאז התחילו הבעיות, חיברתי את שתיהם, הגדרתי וולטאג' לפי מה שהיצרן מבקש ועוד הגדרות ידניות נוספות שראיתי בכל מיני אתרים.

ניסיתי הרבה הגדרות שונות ומשונות שחלקם אפילו גרמו למחשב שלי לא לעלות וחלקם גרמו למחשב לעלות, להכנס לווידוס (7) ואחרי כמה דקות מסכים כחולים וריסט.

לאחר מכן אמרתי נבודד את הבעיה, שמתי ISO של MEMTEST86 על CD והרצתי על 3 סלוטים מתוך 4 של הDDRII כל זכרון בנפרד, בכל השלושה סלוטים קיבלתי שגיאות ישר איך שה-MEMTEST עלה.

אבל יש צדיק אחד בסדום, הסלוט הרביעי. - בדקתי עליו את שתי הזכרונות בנפרד והופתעתי לגלות שעליו הם רצים חלק לחלוטין בלי שגיאה אחת.

עכשיו השאלה שלי מה דפוק פה, כי לפי הבנתי יש לי 3 סלוטים דפוקים והרביעי תקין, לוח אם קיים שנה ותאמת מאז שקניתי לא בדקתי את הסלוטים.

האם יכולה להיות סיבה נוספת כמו לדוגמא, ספק כוח שלא מספק מספיק מתח לכל הסלוטים או הגדרה בביוס לא נכונה על הסלוטים, למרות שבביוס יש בגדרה של מתח לפי סלוט אבל כולם מוגדרים אותו הדבר.

תודה.

פורסם

שלום,

לוח אם: Gigabyte GA-Ep45c-ds3r גירסא אחרונה (F6a).

זכרונות: g.skill 2X2 GB DDRII CL5-5-5-15 1066MHZ

מעבד: QUAD 9660 INTEL

בלוח אם יש 4 סלוטים של DDRII ו 2 DDRIII.

קניתי אותם לפני כמה ימים ומאז התחילו הבעיות, חיברתי את שתיהם, הגדרתי וולטאג' לפי מה שהיצרן מבקש ועוד הגדרות ידניות נוספות שראיתי בכל מיני אתרים.

ניסיתי הרבה הגדרות שונות ומשונות שחלקם אפילו גרמו למחשב שלי לא לעלות וחלקם גרמו למחשב לעלות, להכנס לווידוס (7) ואחרי כמה דקות מסכים כחולים וריסט.

לאחר מכן אמרתי נבודד את הבעיה, שמתי ISO של MEMTEST86 על CD והרצתי על 3 סלוטים מתוך 4 של הDDRII כל זכרון בנפרד, בכל השלושה סלוטים קיבלתי שגיאות ישר איך שה-MEMTEST עלה.

אבל יש צדיק אחד בסדום, הסלוט הרביעי. - בדקתי עליו את שתי הזכרונות בנפרד והופתעתי לגלות שעליו הם רצים חלק לחלוטין בלי שגיאה אחת.

עכשיו השאלה שלי מה דפוק פה, כי לפי הבנתי יש לי 3 סלוטים דפוקים והרביעי תקין, לוח אם קיים שנה ותאמת מאז שקניתי לא בדקתי את הסלוטים.

האם יכולה להיות סיבה נוספת כמו לדוגמא, ספק כוח שלא מספק מספיק מתח לכל הסלוטים או הגדרה בביוס לא נכונה על הסלוטים, למרות שבביוס יש בגדרה של מתח לפי סלוט אבל כולם מוגדרים אותו הדבר.

תודה.

שלום לך, גם לי הייתה בעיה דומה, עם מערכת חדשה לוח אם גיגהבייט וזכרונות ה-G.SKILL ולדעתי זה אותו דגם זכרונות שאתה קנית, ופשוט המחשב היה קורס, החלפתי את הזכרונות לדגם אחר (נכנסתי לאתר גיגהבייט והסתכלתי אילו זכרונות הם ממליצים לשים לפי הדגם של הלוח אם), ועובד חלק...

תבדוק לדעתי עם זכרונות אחרים לדעתי

זכרונות ה-G.SKILL איומים, אולי הם טובים אבל הרבה דגמי לוחות אם של גיגהבייט פשוט לא מסוכרנים איתם וזה גורם להרבה בעיות, וצריך לעשות הכל ידני ולמי שיש עצבים סבבה, אבל גם יכול לגרום לנזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים