פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מוזר.באיזו סביבת פיתוח אתה עובד? תנסה לשים breakpoint בשורה של ה-printf האחרון כדי לראות שהוא בכלל מגיע אליה.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר אני עובד עם ה- Visual C++ 6.0 שהתקנתי היום, כי זאת היתה הסביבה הזמינה ביותר באותו הרגע... האמת שהיא סבבה...בעיקרון אין סיבה שהוא לא יגיע לזה, נכון ?
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים יכול להיות שהתכנית עפה מסיבה כלשהי... תוסיף בסוף (לפני ה-return) את השורה:system("pause")ותאמר לי אם התכנית באמת עוצרת.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים רגע, אני תוהה - עשית בכלל eof בסוף התכנית? (ctrl+z בחלונות או ctrl+d ביוניקס)
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר קבל שנייה....הוא הראה לי את הטבלאה בלי השורה האחרונה אבל אחרי שעשיתי ctrl +z כמו שאמרת ואנטר (לפני האנטר הוא רק רשם Z^) הוא הוסיף את השורה האחרונה.זה אמור להיות ככה בעיקרון לפי דרישות התוכנית ? ???[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים כמובן. ctrl+z מציין את סוף הקלט (eof). כל עוד לא הגעת אליו, הפקודה scanf פשוט תחכה לעוד קלט.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר לפי מה שאתה אומר אני יכול להכניס עוד קלט אפילו כשאני רואה כבר את הטבלאה כל עוד לא עשיתי CTRL +Z נכון ?ולמה באמת צריך אנטר אחרי ה- CTRL+Z ?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים כן.כי ככה עובד ה-console, כל עוד לא לחצת על אנטר, מה שכתבת לא באמת נשלח לתוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.