פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים שלום , הראוטר החדש שהתקנתי LINKSYS WRT54G2מנתק כל הזמן את האינטרנט , כאשר המחשב לא בשימושלמרות שב SETUP תחת LT2P רשום KEEP ALIVE גם אם אני משאיר ברקע הורדה מ NZB דרך תוכנת GRABIT הוא מתנתק !!!וההורדה נעצרת.יש לכם רעיון ?תודה לעוזרים
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מנתק כל הזמן את האינטרנט , כאשר המחשב לא בשימושאני לא רואה פה קשר לנתב.תבדוק שהכרטיס רשת שלך לא מוגדר להתכבות כדי לחסוף בחשמל ב device manager.
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים לי גם יש בעיה כזאת עם הנתב, מה שהיה קורה זה שה lease time היה נגמר הוא לא מקבל חדש.תבדוק אם גם אצלך זו הבעיה.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר אני לא רואה פה קשר לנתב.תבדוק שהכרטיס רשת שלך לא מוגדר להתכבות כדי לחסוף בחשמל ב device manager.תודה על התשובה.בדקתי את הכרטיס רשת ואכן היה סימון VבALLOW THIS COMPUTER TO TURN OFF THIS DEVICE TO SAVE POWERהורדתי את הסימוןהשארתי בלילה משהו להוריד דרך GRABIT וזה עוד פעם נעצר כאשר המשחב נכנס למצב SAVE מה עוד יכול להיות ?מה זה ה LEASE TIME שמדברים עליו ?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים קרה לי משהו דומה עם WRT54G, עידכנתי גרסת קושחה וזה נפתר.לחבר שלי גם קרה משהו כזה והוא ביקש מהספקית IP קבוע וזה גם נפתר (כנראה איזה באג שמתחברים ב-L2TP).
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר מה הפלט של ipconfig /all ברגע שאתה מנותק?איך אתה מציע לבדוק את זה ?כי כאשר אני מזיז את העכבר המחשב מתעורר לחיים והקשר מתחדש .
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים http://blog.enterpriseitplanet.com/green/blog/2009/01/how-to-manage-windows-7-power-settings.html
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר תודה עושה רושם שזה עבד רק שאלה , בגלל שבטלתי את זה , בכמה העליתי את צריכת החשמל של המחשב ? יש לי ספק של 700W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.