עבור לתוכן

הנתב שלי קורס (כנראה מחיבורים), צריך המלצה לחדש

Featured Replies

פורסם

שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי!

אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי.

מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת.

תודה,

גיל.

פורסם

מה הנתב הנוכחי שיש לך?

אצלי יש Edimax br-6504n.

בדרך כלל הוא מחזיק בלי שום בעיה שני מחשבים, אחד חוטי ואחד אלחוטי, עם הרבה טורנטים פעילים ותעבורה אלחוטית גבוה (HTPC).

לפני כמה זמן היו לי מידי פעם נפילות (הוא פשוט מתנתק מהמחשבים ל-20 שניות ומתחבר מחדש) בזמן שהייתי רואה סרטים ב-HTPC והטורנט היה פתוח. הפיתרון המיידי שלי היה לסגור את ה-utorrent לזמן הסרט, והכל היה בסדר.

הפיתרון לאורך זמן - לעשות קצת ניקיון ולא לשמור סתם עשרות טורנטים פעילים ללא שימוש...

סך הכל כרגע הוא עובד בסדר גמור ולא קורס.

אם אתה אומר שאצלך המחשב השני לא צורך הרבה משאבים, אני לא רואה סיבה שיהיו לך קריסות.. אז באיזה נתב מדובר?

פורסם
  • מחבר

מה הנתב הנוכחי שיש לך?

Level one WBR-3408.

הוא קורס בצורה טוטאלית, כלומר כדי שיחזור לפעולה צריך לנתק מהחשמל ולחבר שוב, זה יכול לקרות אחרי 10 דקות או אחרי 6 שעות, עדיין לא מצאתי במה בדיוק זה תלוי. לי אין HTPC... כלומר כל החיבור הולך לגלישה+הורדות

פורסם

הפתרון הזול ביותר הוא להקטין את מספר ה-CONNECTIONS שתוכנת ההורדה פותחת. זה יחסוך לך את החלפת הנתב.

פורסם
  • מחבר

הפתרון הזול ביותר הוא להקטין את מספר ה-CONNECTIONS שתוכנת ההורדה פותחת. זה יחסוך לך את החלפת הנתב.

ברור... אבל זה גם יקטין את מהירות ההורדה, ולפי זה שאמרתי שאני משדרג ל12 מגה, עבור מחשב כמעט יחיד... די ברור שזה מאוד חשוב לי.

אני לא מחפש את הפתרון הזול, אני מחפש פתרון.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מכיר נתב טוב שעומד בכמות גדולה (נניח 1000) של חיבורים?

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע?

1000 חיבורים זה ממש לא ראלי.

פורסם
  • מחבר

כמה אתה מוכן להשקיע?

1000 חיבורים זה ממש לא ראלי.

אני מוכן להשקיע כמה שצריך, בגבול ההגיון. הכוונה בחיבורים זה מס' כולל... כלומר 500 -600 לטורנטים, וכל השאר לכל השאר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים