פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים היי.. אם אפשר בבקשה הייתי מעוניין לדעת איך כותבים ב-C תוכנה שמקבל מספר בינארי (מורכב רק מ-0 ו-1) ובודקת אם הוא פלינדרום.תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים הדרך הכי פשוטה היא לקלוט את המספר בתור מחרוזת ולבדוק שהערך של התא הראשון ותא האחרון זהים,וכל פעם לצמצם.לדוגמא התאים שיבדקו במספר בינארי עם 5 ספרות:0-41-32אם מצאת אי שיוויון אחד איפשהו,סימן שהמספר לא פלינדרום.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר הבנתי אותך.. אבל הבעיה שהיא קודם כל אני צריך לקלוט מספר עשרוני (לא מסוג מחרוזת) ואז אני צריך להמיר אותו למספר בינאריואז לבדוק אם הוא פלינדרוםלהמיר מספר עשרוני לבינארי אני יודעאבל איך אני בודק אם זה פלינדרום אחרי שהמרתי אותואת הקוד הזה הייתי רוצה לדעת איך לכתוב
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים בדיוק כמו שכתבתי לך למעלה, באמצעות לולאה פשוטה.המרה של int למחרוזת ניתן לבצע באמצעות הפונקצייה itoa
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים ^אני לא יודע אם זה תקף בכל הגירסאות של itoa (אחרי הכל היא לא חלק מהסטנדרט), אבל לפי הרפרנס הנ"ל הפונקצייה מקבלת פרמטר שלישי של הבסיס:http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/cstdlib/itoaבמקרה שהCRT שאתה עובד איתו לא תומך בזה, אפשר לבצע את ההמרה לסטרינג בינארי בדרכים אחרות (עדיף שתנסה קודם לבד, אבל אם לא תצליח חיפוש קצר בגוגל יביא לך אלף ואחת דרכים)
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים צודק, לא זכרתי את זה.בכל מקרה, אני בספק אם זו הייתה הכוונה של כותב התרגיל. נראה לי שהכוונה היא לעשות את זה בלי להמיר את המספר למערך, וזה ע"י היפוך סדר הספרות במספר והשוואת התוצאה למספר המקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.