פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים שאלה דיי טיפשיתאבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטימשיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב???במחשב הקודם זה לא היה ככה!
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אתה מכבה את המחשב לגמרי, או רק מכניס אותו לStandby?בכלל, זה נשמע כאילו הלוח שלך מתעקש לספק חשמל לבקרי הUSB גם לאחר הכיבוי. איזה לוח זה?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים לי זה קרה כשניסיתי לחבר את העכבר לפורט ה PS/2 באמצעות המתאם הנילווה.העכבר דלק גם כאשר המחשב עבר למצב Soft-Off. כשחיברתי אותו בחזרה לפורט ה USB הוא כבה...
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים נראה לי שגם אצל חבר שלי זה קורה... ככה שאין לך מה להבהל יותר מידיובאמת כנראה שהלוח ממשיך לספק לכניסות ה USB מתח
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אולי זה בגלל שלוח האם שלך תומך בהדלקת המחשב על ידי הקלקה על העכבר ? ניסית את זה ??
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר חיברתי אותו ל- PS/2לא נסיתי לחבר ל USBואני מכבה אותו לגמרי ולא לסטנד ביי (כי הוא מתכבה מעצמו)אז פשוט להשאיר את זה ככה או לנסות לסדר את זה בדרך כלשהיא?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים תעדכן את הדריבר של העכבר.אחר כך אם הוא לא מחובר לUSB תחבר אותו ואז הוא יתכבה כל פעם שאתה מכבה את המחשב
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים תעדכן את הדריבר של העכבר.אחר כך אם הוא לא מחובר לUSB תחבר אותו ואז הוא יתכבה כל פעם שאתה מכבה את המחשבמה הקשר לדרייבר של העכבר ? אם לא שמת לב אז הוא דיבר על בעיה שמופיעה כשהמחשב כבוי לגמרי ואז אין שום משמעות לדרייבר של העכבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.