פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים לא ברור לי מה אתה מתכוון ב-URL. מה שכתוב ב-location זה המיקום של הקובץ על הכונן שלך.מה אתה רוצה לעשות עם ה"url" הזה?
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר אני צריך לטעון את הקובץ לתוכנת המרת שירים מ MP3 ל WAV התוכנה מבקשת את ה URL של הקובץאיך אני מגיע ל URL של הקובץ ?
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים אין לה כפתור browse? אז זו בטח תוכנה שמורידה את השיר מהאינטרנט וממירה אותו.(בעקרון תמיד אפשר לתת path של קובץ שנמצא על המחשב, אבל משהו פה לא נראה טוב)איזו תוכנה זו? תעלה תצלום מסך.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר יש לה כפתור browse הבעיה שדרך ה Browse היא מאפשרת לטעון את השירים אחד אחד ודרך ה URL אפשר את כל הקובץhttp://www.flv2mp3.com/
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים אני לא חושב שאם תביא לה "URL" של תיקיה היא תקבל את זה תוסיף את כל השירים.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים זו לא תוכנה, זה אתר אינטרנט. וכמו שאמרתי, היא מצפה לקבל קובץ מהאינטרנט. אם אתה רוצה להעלות קובץ מהמחשב, תשתמש ב-convert by upload.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.