עבור לתוכן

יש לי תקעות סאונד במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום

לפעמים כשאני משחק יש לי תקיעות בסאונד(הקול חוזר על עצמו כמה פעמים והתמונה רצה) זה קוראה בעיקר בסרטוני פתיחה של שלבים או בקרדיטים לא זכור לי שדבר כזה קראה במהלך המשחק עצמו! הדבר הזה מעצבן כי אני לא מצליח להבין את העלילה כי לפעמים חצי מזה אני לא שומע הוא חוזר על מילה אחד איזה כמה פעמים ואז יש שקט לכמה שניות ואז שוב... מה שמוזר שהדבר התחיל(ככול שזכור לי) מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך שלי(6600GT) ב2600XT אז שיחקתי ב-COD4 ופתאום ראיתי שיש תקיעות בסרטונים שבין השלבים עכשיו החליפו לי את ה2600XT(כי הוא נידפק) ב4650 ועדין יש את זה....

משהו יודע אך לפתור את זה?

תודה מראש

ערכה: מפרט מלא בצד

פורסם

מכיוון שזו בעיה שקשורה לחומרה ולא ישירות לתוכן המשחק- הדיון מועבר לפורום המתאים שם יעזרו לך יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

משהו? באתי לשחק ב-OF Dragon Rising וחצי מהסאונד בסרטון פתיחה אני לא שומע את הקרדיטים(פרסומות) בתחילת המשחק אני שומע משהו כמו 4 תווים שחוזרים על עצמם עד סוף הקרדיט.

נשאתי כבר להתקין דרייבר מאתר היצרן של לוח האם אבל זה לא עזר.... אני כבר משתגע אני לא ממש נלהב להתחיל ככה את OF Dragon Rising כי זה ממש דופק את המשחק....

מה שמוזר בזה שהמחשב לא נתקע או משהו הוא רץ חלק רק הסאונד דפוק

עריכה:

טוב מצאתי באינטרנט משהו רשמו להיכנס ל-dxdiag דרך ההפעלה ובלשונית קול להוריד את הרמת תאוצת קול של חומרה לבסיסי(אני הורדתי ללא) וזה באמת שיפר לי את הסאונד עכשיו במקומות שבקושי הייתי שומע אני שומע כמעט הכול חוץ מכמה שניות שניתן לחיות עם זה...

השאלה שלי היא אם השינוי הזה גורם למגרעת במשהו אחר שאני לא מודע אליהם בשלב זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים