פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים שלום לכולם, אני חושבת להתחיל לתת שיעורים פרטיים במחשבים, ומתלבטת לגבי המחיר. התחומים שבהם אני יכולה לתת שיעורים הם תיכנות .NET ( אני מפתחת תוכנה במקצועי, עובדת ב C# וב VB.net ) שימוש מתקדם באקסל, וגם בתחום כללי של הפעלת מחשב. אני גרה בצפון (בעמק יזרעאל, קרוב לחיפה) אז ברור לי שזה מוריד קצת את המחיר. אשמח לשמוע ממי שנותן או לוקח שיעורים בתחומים האלה, כמה נהוג לשלם. תודה
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים עם ה100 לא תזכי להרבה לקוחותאני גר בטבריה ולוקח 50... אולי מרוויח פחות פר שיעור אבל יש לי יותר לקוחות
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים לפני כמה שנים לימדתי תלמידת תיכון שיעורים פרטיים לבגרות במחשבים, לקחתי 100 ש"ח לשעה, משהו כמו שעתיים בשבוע (אבל זה יחסית הרבה...)אבל אני תוהה, אם את מתכנתת במקצועך, למה את רוצה ללמד מחשבים? לעבוד כמתכנתת כנראה הרבה יותר משתלם.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים לפני כמה שנים לימדתי תלמידת תיכון שיעורים פרטיים לבגרות במחשבים, לקחתי 100 ש"ח לשעה, משהו כמו שעתיים בשבוע (אבל זה יחסית הרבה...)אבל אני תוהה, אם את מתכנתת במקצועך, למה את רוצה ללמד מחשבים? לעבוד כמתכנתת כנראה הרבה יותר משתלם.בדיוק מה שאני תהיתי.. במיוחד אם את עובדת עם C#, שעד כמה שידוע לי, הוא בראש מקבלי השכר בתחום ההיי-טק בארץ.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר זה עניין קצת מורכב : ברוב המקרים עבודה כמתכנתת ב C# היא עבודה במשרה מלאה, של לפחות 9 שעות ביום, וברוב המקרים יש דרישה ליותר מכך. בחברה האחרונה שבה עבדתי (לפני כ 5 שנים) יום עבודה הוגדר כ 9 שעות ביום, והייתה ציפייה מההנהלה להכניס עוד 10% (כלומר שעה נוספת ביום). אני אמא לילדה צעירה, אני רוצה לקחת אותה מהגן בשעות הצהריים. מבחינתי עבודה של מעבר ל 8-9 שעות ביום היא סוג של עבדות. אני יודעת שזה מאוד מאוד מקובל בימינו, אבל זה לא מתאים לי. אז היום אני עובדת במשרה חלקית ( 70-80 שעות בחודש) מהבית עבור חברת סטרטאפ. מבחינה תיאורתית אני יכולה להכניס עוד כמה שעות בשבוע בערבים, ובכך לייצר הכנסה נוספת. בפועל העבודה מהבית מאוד בודדה, בשעות הערב מאוד קשה לי לשבת לעוד שעות עבודה מול המסך. שיעורים פרטיים הם רעיון שאני מקווה שיענה על הצורך במגע עם בני אדם, וגם ייתן לי כסף מזומן נקי ליד.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים 50שח לשעה זה חצי ממה שעבודה כזאת שווה. 80שח לשעה זה כבר מחיר תחרותי. תעשי הנחות למי שמביא לך לקוחות חדשים, ובהצלחה
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אני אמא לילדה צעירה,אני רוצה לקחת אותה מהגן בשעות הצהריים.מבחינתי עבודה של מעבר ל 8-9 שעות ביום היא סוג של עבדות.אני יודעת שזה מאוד מאוד מקובל בימינו, אבל זה לא מתאים לי.כאב לתינוק אני אכן מזדהה עם הדברים הנאמרים - עבודה בשוק ההייטק משולה לרוב לעבדות מבחינת שעות העבודההעניין הוא בהחלטה - אני מוותר על הרבה דברים ע"מ להיות עם המשפחה יותר (במיוחד בעבודה)העניין הוא להשתכר מספיק כדי להשאר עם הראש מעל המיים ובכל זאת להיות עם המשפחהשיהיה לך בהצלחה - כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מחבר תודה לכל מי שענה החלטתי ללכת על 70 ש"ח לשעה, וכרגע שיעור ניסיון בחינם.
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים גם אני שקלתי להתחיל להביא שיעורים, אבל לאיזו אוכלוסיה לפנות? מי בדיוק צריך שיעורים ב C C++ C# ?ואיך מוצאים לקוחות? ניסיתי לתלות שלטים, אבל אלו ניתלשו במהירות רבה ע"י ערסים.תליתי 20 שלטים ברחבי השכונה בערב. בערב למחרת נשארו רק 4 שלמים!
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים הכי טוב זה לדבר עם המורים איפה שלמדתם, לתת להם את המספר שלכם שיתנו בכיתה למי שמתקשה.ובאסיפות הורים בכלל זה להיט.
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים גם אני שקלתי להתחיל להביא שיעורים, אבל לאיזו אוכלוסיה לפנות? מי בדיוק צריך שיעורים ב C C++ C# ?תלמידי תיכון, כמובן.
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים מחבר גם אני שקלתי להתחיל להביא שיעורים, אבל לאיזו אוכלוסיה לפנות? מי בדיוק צריך שיעורים ב C C++ C# ?ואיך מוצאים לקוחות? ניסיתי לתלות שלטים, אבל אלו ניתלשו במהירות רבה ע"י ערסים.תליתי 20 שלטים ברחבי השכונה בערב. בערב למחרת נשארו רק 4 שלמים!מי שצריך שיעורים זה מי שלומד.תבדוק בבתי ספר ( חטיבות ביניים ותיכונים ) באזור שלך - האם יש שם תלמידים שלומדים מחשבים.סביר להניח שהם לומדים שפת תיכנות כזו או אחרת.בנוסף לכך גם סטודנטים, אז צריך לבדוק מכללות ואוניברסיטאות.אם יש לך קישור כלשהוא למערכת החינוך (למשל מכרים שהם מורים) אז אפשר להיעזר בהם,ואפילו שיפנו אותך למורים קולגות, והם ימליצו עליך לתלמידים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.