פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה .שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב)אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב ..היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות .בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו ,עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהוכי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם .מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותרהשאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לבדוק אותו ?ונניח שהריח השרוף בא מהמעבד אני חושב ככה אבל לא סגור על עצמי , האם זה הגיוני שהוא יעבוד אחרי זה ?גם הדלקתי אותו לשנייה בלי מאורר של מעבד לפני אבל כיבתי אותו ישר אחרי זה .כן אני יודע שאני מטומטם ..אז אם יש משהו שבודק את המעבד כמו שצריך תקינות ביצועים והכל זה ירגיע אותי ..תודה
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים למעבד יש שרידות גבוהה גם בטמפרטורות חריגות - הסכוי שיצא בשלום מהשריפה גבוה . אתה בעצמך טוען שבמחשב אחר המעבד פועל , אז שתה כוס מים
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר אוקיי ובכל זאת יש משהו שבודק אותו ?והאם זה הגיוני שיצא ריח שרוף מהמעבד והוא ממשיך לעבוד ?*עריכה*הטמפרטורות עכשיו עליו במצב רגיל אני לא עושה משהו מיוחד על המחשב הגיע ל 54זה עומד על 50 עכשיו ,יכול להיות שיצא ריח שרוף מהמאורר של המעבד ? כי עכשיו שאני שם לב הוא מסתובב לאט
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים כן, הגיוני.המעבד מסוגל להגיע למאה מעלות צלזיוס ויותר - ובטמפרטורה הזו אולי יהיה ריח של "שרוף", אבל...לא בטוח שהריח מגיע מהמעבד - דבק בו ריח "השרוף" של לוח האם שאותו באמת שרפת (אשריך)עובד ? עובדה !
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר שאלתי בנדאם אחד הוא אמר לי שעל המעבד יש ריבוע קטןתראה פה http://www.systemicsonline.com/vision/images/80/3GHZ.jpgוהוא אמר לי שהכל צריך להיות בצבד אחידאז אחד מהם הוא קצת שונה בצבע..
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מהניסיון שלי, למעבד יש סה"כ 2 מצבים: עובד ולא עובד (תקין ולא תקין בהתאמה).עד עכשיו לא נתקלתי במעבד שעובד באופן חלקי.
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מה חזרנו לשנות ה70 ולא סיפרו לי?איך הגעת למצב שאתה מרכיב קבלים על הלקוח? ???
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר מצטער התלבלבתי זה לא קבל ,זה דבר כזה על מה שעומד הלוח וששמה מבריגים .הריי על המארז יש את הדברים הצהובים האלה שאפשר להתאים אותם ללוחאז שמתי אחד יותר וזה מה שקרה
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים אהה הבנתי. הברגים האלה שמגביהים את הלוח שלא יגע במארז?ראית שזה באמת נגע בחלק עם הלחמות או מתכת כלשהי על הלוח?כי אם לא אז יכול ליהיות שזה לא קשור בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.