פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים בעבר יכלתי לגשת למחשבים הנייד שברשת הביתית שלי וכיום אני לא יכולזה רושם לי YOU DONT HAVE PREMISSION לאחר שבעבר זה עבד טובבשני המחשבים יש WIN 7למחשב הנייד יש אינטרנט והכל מהראוטר אבל ברגע שאני רוצה להכנס לכונן אין אפשרותאין סיסמא בשני המחשביםיש שיתוף קבצים פעיל עם כל ההרשאות בשני המחשבים וביטלתי גם את ה FIREWALL
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים ב 7 יש מה שנקרא HOMEGROUP וצריך ליצור אותו בשני המחשבים.לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה אבל במחשב הראשון הוא יתן סיסמה אותה צריך לשמור ובעזרתה ליצור את הHOMEGROUP במחשב השני.לאחר מכן הוא לא יבקש ססמאות.לצערי אני לא כלכך זוכר איך עושים את זה מבחינת שלב אחרי שלב (למרות שזה היה די אינטואטיבי), אך עכשיו תוכל לחפש מדריך לHOMEGROUP ברשת, לנסות בעצמך (זה די אינטואטיבי) או לחכות שמישהו פה יכתוב לך מדריך קטן.בהצלחה.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים בעבר יכלתי לגשת למחשבים הנייד שברשת הביתית שלי וכיום אני לא יכולזה רושם לי YOU DONT HAVE PREMISSION לאחר שבעבר זה עבד טובבשני המחשבים יש WIN 7למחשב הנייד יש אינטרנט והכל מהראוטר אבל ברגע שאני רוצה להכנס לכונן אין אפשרותאין סיסמא בשני המחשביםיש שיתוף קבצים פעיל עם כל ההרשאות בשני המחשבים וביטלתי גם את ה FIREWALLhttp://forums.techarena.in/windows-xp-support/617708.htm#post3812987[br]פורסם בתאריך: 15.11.2009 בשעה 00:52:11ב 7 יש מה שנקרא HOMEGROUP וצריך ליצור אותו בשני המחשבים.לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה אבל במחשב הראשון הוא יתן סיסמה אותה צריך לשמור ובעזרתה ליצור את הHOMEGROUP במחשב השני.לאחר מכן הוא לא יבקש ססמאות.לצערי אני לא כלכך זוכר איך עושים את זה מבחינת שלב אחרי שלב (למרות שזה היה די אינטואטיבי), אך עכשיו תוכל לחפש מדריך לHOMEGROUP ברשת, לנסות בעצמך (זה די אינטואטיבי) או לחכות שמישהו פה יכתוב לך מדריך קטן.בהצלחה.לא בטוח שיש לו 7 בכל המחשבים, אז לא רלוונטי אם זה כך
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים שלום ac1240,באתר של cheif יש המון מידע בנושא,בקישור הבא תוכל למצוא מדריך עם צילומי מסך של הגדרת homegroup http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm המשך גלישה מהנהלוטם נציגת בזק בינלאומי
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אל תשכח לקרוא גם בין השורות . צודק. אבל אאל"ט הלינק רלוונטי גם לויסטה וXP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.