עבור לתוכן

ימשחקים פועלים עם fps נמוך ויש תקיעות בירידה של 5 fps

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב

מעבד e8400

כרטיס 9800gtx+

asus p5ql-3

4gb ram

corsiar 550wtt

nzxt tempest

כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45,

המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא?

דרייברים הכי מעודכנים

פורסם

אתה רציני?

כל מה שכתבת על ה-FPS זה שטויות. ב-30 אין "תקיעות", אולי היה הרבה פחות והיו ירידות ל-10 או פחות.

בקשר להגדרות, תוריד קצת, אין טעם לעלות יותר מדי פילטרים ברזולוציות גדולות, אין הבדל מורגש תוך כדי משחק (אלא אם כן אתה כל שניה עוצר ומסתכל כמה דקות על כל דבר להתפעל מהיופי שהשקיעו במשחק? לא נראה לי).

אני עם 4870 ולא מעז לעלות יותר מ-4x את הפילטרים ברזולוציה הזו.

מלבד הגרפיקה אולי יש לך אנטיוירוס שעובד ברקע, זה יכול לתקוע את המחשב ולהוריד FPS.

פורסם
  • מחבר

למה אתה קורה לזה ספאם? אתה לא נורמאלי,ובהחלק אפילו בירידה של 5 fps יש תקיעה כי זה יורד בבת אחת!! אני יודע שזה מוזר אבל בהחלט יש תקיעה! וביכלל שזה יורד ל 45 יש עוד יותר אבל מלא בקמויות אני רץ וזה איטי בטרוף!! זה מוזר cod 5 עבד טוב מאוד cod 4 גם! ואתה בה להגיד לי שעם מחשב כמו שלי אי אפשר להחזיק 4 x פילטר? ושאני מתכוון תקיעות אני מתכוון קירטועים הכל זז לאט

ואין שום אנטי וירוס ברקע

פורסם

פשוט תוריד הגדרות :facepalm:

פורסם

כנראה שלא הבנת את התגובה שלי בכלל..בהתייחס לנושא האשכול, הספאמר היחיד זה אני.. :kopfpatsch:

וחוץ מזה, כמו שכבר אמרו - תוריד קצת הגדרות ותבדוק שוב את הבעיה.

לפי מה שאתה מתאר, אתה מגיע למצבים של עומס ולכן יש לך ירידה בביצועים.

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שאני מתאר זה קורה במצבי עומס בילבד,אבל מיפרט כמו שלי אמור להיתמודד עם כזה עומס לא?

פורסם

שנה את כותרת הת'רד לאינפורמטיבית אחרת הוא ינעל.

פורסם
  • מחבר

ערכתי אפשר לענות?

ותעזרו לי קודם בזה שלא הבנתי למה מירידה של 60 fps ל 55 בירידה ישירה יש קירטוע לשנייה וממשיך

פורסם

ותעזרו לי קודם בזה שלא הבנתי למה מירידה של 60 fps ל 55 בירידה ישירה יש קירטוע לשנייה וממשיך

כי זו לא ירידה של 5 FPS. בגלל הממוצע יוצא לך 55, אבל תאכלס ה-FPS ירד לאיזה 10...

יש משחקים שכבדים ויש משחקים שלא מסתדרים עם הכרטיס מסך, ויש שלא מסתדרים עם הדרייבר של הכרטיס מסך ויש גם כאלה שלא יעזור כלום הם איטיים...

למה שלא תוריד הגדרות לראות איך פועל? אולי אפילו לרזולוציה 1360x768 ותגביל את הפילטרים ל-x4

פורסם
  • מחבר

זה כן יריד ליפעמים מ 60 ל 55 וזה יוצר תקיעה,ואמרתה לי להגביל את הפילטרים ל 4x,זה כבר על 4x! זה המקסימום ל mw2 ושיש פיצוצים והרבה אוייבים זה מקרטע

פורסם
  • מחבר

עוד עידכון,אחשיו 100% יש תקלה רק תעזרו לי לאתר אותה,ששיחקתי אחשיו cod אז הפעם בימקום תקיעה ברוב הפעמים,הפעם פשוט המשחק ניתקע כל שנייה עד שהוא ניתקע לגמריי,המחשב לא הגיב לכמה דקות ופיתאום חזר ורק שיצאתי מהמשחק מהתהליכים,המחשב חזר להיות מהיר,גם היום באינטרנט הייתי ופיתאום כלום לא זז העכבר זז אבל כל דבר שאני לוחץ עליו עושה תציפצוף הזה ביפ ביפ מהלוח,ואז אני עושה ריסט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים