עבור לתוכן

בעיה במשחקים (HD4870ׂ)

Featured Replies

פורסם

תמיד כשאני משחק משחק (בין אם זה Modern Warfare 2 או Sims) המסך נהיה שחור, המאוורר של הכ.מסך מפסיק לשנייה ואז הוא סוגר לי את המשחק וכותב שהיה error. לאחר מכן, כתוב בצד שמאל למטה "display driver has stopped and recoverd". שמעתי דרייברים? הורדתי דרייבים. למרות זאת, הבעיה המשיכה לקרות. אתמול זה היה קורה לעיתים נדירות יותר, עכשיו זה קורה בשניה שאני עושה "play".

מוטב לציין כי יש לי ויסטה 64 ביט (מה לעזעזל חשבתי כשקניתי את זה :-X).

אשמח לעזרה, תודה מראש.

פורסם

לדעתי הכרטיס מתחמם מידי.

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שלא (אני שם את המאוורר על 100% כדי להיות בטוח, גם התמזל מזלי ונפל עלי כרטיס קריר במיוחד ביחס לאחרים, איזה 50 מעלות במנוחה).

פורסם

אממ

אולי אתה עושה יותר מידי OC ?

פורסם

מוזר, גם לי התופעה הזו הייתה לפני כשבועיים.

נסה לחבר לכרטיס מסך חיבור אחר של הספק כח, כלומר, צמה אחרת עם 6pin לכרטיס מסך.

לי זה הוריד את הבעיה עד כדי שזה לא קורה כמעט [אם כי יש פליקרים פה ושם בtorchlight].

אני לא בטוח אם זה באמת זה, אבל אני יודע שזה ממש תסכל אותי [וגם עכשיו זה די מסתכל, איך זה קורה וקרה?! :s07: ]

הת'רד שלי בעניין:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0

פורסם
  • מחבר

אממ

אולי אתה עושה יותר מידי OC ?

לא עשיתי OC (חוץ מזה של המפעל, זה OC edition לתדר ליבה של 850mhz וזכרון של 900mhz).

ואני לא ממש רואה חיבור לספק הכח, מה שכן אם החלפת את החיבור מלוח האם לספק הכח וזה עבד לך, כנראה הבעיה היא בלוח האם. אני אנסה להתקין דרייברים חדשים בלוח האם ואעדכן.

פורסם

לא הבנת אותי.

כרטיסי המסך המודרניים כיום צורכים חשמל בנוסף למה שPCIE מספק לו,

הוא מקבל את זה בצד ימין של הכרטיס [כאשר שמאל זה הצד עם המחברים] בעזרת חיבור של 6pin,

החלפתי צמה[כבל של חשמל אם תרצה] עבור הכרטיס מסך ורוב הבעיות הסתדרו.

בכל מקרה, ראית את התמונות? זה מה שקורה גם אצלך? השגיאה הזו?

פורסם
  • מחבר

התמונה הראשונה לא, השנייה כן.

פורסם

הדיון מועבר לתמיכה טכנית, יוכלו לייעץ לך שם טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

רגע אני צריך להחליף את הכבל של כ.המסך? ואני לא יודע איך מחברים לספק.. ויזואלית איך שאני רואה אותו אין לו שום כניסות..

פורסם
  • מחבר

פפפ אני רואה שדברים יותר מסובכים ממה שהם... מסתבר שכרטיס המסך (הכבל שיוצא מצידו הימני ליתר דיוק) כבר עכשיו מחובר לספק הכח... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות?

פורסם

בוודאי שהוא מחובר, אחרת הוא לא היה פועל :nixweiss:

מה שאמרתי הוא שתנסה להחליף לכבל אחר.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקי

אבל אני לא יודע איך להוציא את הכבל מתוך ספק הכח..

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול להשיג עוד כבל כזה? כמו כן איך קוראים לו?

ואפשר בבקשה תדרוך/מדריך איך להחליף את הכבל? כי הוא בתוך הספק ואין לי מושג איך להוציא אותו..

פורסם

אתה לא מחליף אותו אם הספק לא מודולרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים