פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים שלום , אשמח לדעת הסבר מפורט על PROXY באינטרנט . זה כתובת איי פיי שמכניסים אותה וכאילו זה הספקית שלך במקום בזק / הוט ? אני לא מבין בזה ממש אשמח להסבר.
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים ההסבר הכי קל, פרוקסי הוא תחנת ביניים בינך לבין היעד שלך באינטרנט כל המידע שאתה ניגש אליו מועבר דרכו מה שבעצם גורם לאיטיות אבל גם נותן לך אנונימיות
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר תודה על התמונה והסבר , אבל יש לי שאלה , למה אומרים שעדיין שאתה אנונימי תחת פרוקסי יכולים לדעת את האיי פיי האמיתי שלך , אז זה לא אמיתי , אשמח להסבר בנקודה זו .
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים הדרך היחידה לדעת את האייפי שלך כאשר אתה תחת פרוקסי זה רק דרך השרת פרוקסי עצמו
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר רגע קראתי באינטרנט על פרוקסי ויש הרבה סוגים , שאני מדבר על פרוקסי אנונימי , יש בעיה מכוון שנכון רק הפרוקסי יכול לדעת , אבל עדיין לשרת שמנסים להתחבר הוא לא יכול לראות את IP שלי ? כאילו כל פעם אני נכנס לפרוקסי אחר ומשתנה IP , רגע אבל אם עוד אנשים נכנסים דרך אותו פרוקסי כמוני לאותו האתר יש להם אותו IP כמו שלי בדיוק ? שאלה נוספת אז איך זה עולים על אנשים שנרשמים דרך פרוקסי לאתרים ויודעים שהם נרשמו כבר תחת IP שלהם בלי פרוקסי ואז חוסמים אותם ?
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים כיוון שאני לא סומך על ההסבר שלי שיהיה מדוייק/נכון/מובן אני פשוט אפנה אותך לערך בוויקיפדיהhttp://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_server#Risks_of_using_anonymous_proxy_servers
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.