עבור לתוכן

תופעת המגנטים ופרסומות אחרות על הדלתות

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו.

היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי.

אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?!

בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא:

(1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי?

(2) איך ניתן למגר את התופעה?

תודה.

פורסם

אני לא יודע איך זה מבחינה משפטית אבל נראה לי קצת מפגר לקרוא לחלק החיצוני של הדלת "שלך" כי אני יכול להגיד שהחלק של הרחוב שמחוץ לדלת שלי הוא גם "שלי" ובאיזה חוצפה יושבים ועוברים שם אנשים. בכל מקרה, נניח ואני טועה לגבי הנ"ל - מה אתה רוצה? אנשים מתפרנסים מזה, והרבה אנשים כמוך גם קונים ולפעמים מרויחים מבצעים שרלונטיים אליהם באופן אישי. אני לא אוהב את המדבקות כי זה באמת מוגזם, זה מכער את הדלת שלך (הרכוש שלך) ולא נחוץ. אבל מגנטים ופרסומות למניהם - לא רוצה? תזרוק..

פורסם

אם יש לך גינה תעמיד כלב רוצח בגינה

פורסם

תשמח בחלקך.

מאז שהתחלתי ללמוד, כל יום כשאני חוזר לאופנוע אני מוצא עליו לפחות מדבקה אחת שאני צריך לקלף. וזה אופנוע חדש שאני שומר עליו כמו על ילד.

פורסם

אותי מאוד מרגיז לשמוע שאנשים תמימים מקבלים מדבקות של פרסומות על הקטנוע או על הדלת...

אני במקומכם לא הייתי יושב בשתיקה.

מגנט ולתלות על הידית זה בסדר גמור.

פורסם

אותי מאוד מרגיז לשמוע שאנשים תמימים מקבלים מדבקות של פרסומות על הקטנוע או על הדלת...

אני במקומכם לא הייתי יושב בשתיקה.

מגנט ולתלות על הידית זה בסדר גמור.

איך לא לשבת בשתיקה אם בזמן שמדביקים לי את המדבק על האופנוע אני בהרצאה? :)

פורסם

אני לא יודע איך זה מבחינה משפטית אבל נראה לי קצת מפגר לקרוא לחלק החיצוני של הדלת "שלך" כי אני יכול להגיד שהחלק של הרחוב שמחוץ לדלת שלי הוא גם "שלי" ובאיזה חוצפה יושבים ועוברים שם אנשים. בכל מקרה, נניח ואני טועה לגבי הנ"ל - מה אתה רוצה? אנשים מתפרנסים מזה, והרבה אנשים כמוך גם קונים ולפעמים מרויחים מבצעים שרלונטיים אליהם באופן אישי. אני לא אוהב את המדבקות כי זה באמת מוגזם, זה מכער את הדלת שלך (הרכוש שלך) ולא נחוץ. אבל מגנטים ופרסומות למניהם - לא רוצה? תזרוק..

:s05:

בטח שזה שלך, זאת הדלת שלך! :s07:

זה כמו שתגיד שהצד החיצוני של החולצה שלך הוא של כולם, או שבוא נלך רחוק יותר - החלק החיצוני של הגוף שלך הוא של כולם, ככה שאני יכול עכשיו להעיף לך כאפה..(?)

אני לא חושב שזה חוקי לשים את המודעות האלו על הדלת, ואם תשים מודעה שאתה מודיע שזה אסור על הדלת (כמו על ארונות חשמל) אז בכלל לא, אבל התחום הזה אפור ולך תרדוף אחריהם

פורסם

אני לא בטוח אין זה אצל כולם.

אבל חלק מהחדר מדרגות בביניין משותף מחוץ לדלת (איזה 1 מ"ר או משו) שייך לך

פורסם

בהחלט. אפילו משלמים ארנונה על הרכוש המשותף (חדר המדרגות).

מגנטים/פליירים זה לא נורא, פשוט זרוק אותם לפח. אבל מדבקות? זה פשוט ונדליזם. אם זה היה קורה לי כנראה הייתי מאיים בתביעה.

פורסם

תתקשרו אליהם ותצעקו עליהם.

אני עשיתי את זה פעם לגורר ששם לי מדבקה על הקטנוע. האמת שסה"כ הוא היה די נחמד, וטען שהמדבקה עשויה מחומר מיוחד שיורד בקלות וגם ש"כשתתקע באיילון תודה לי על המדבקה"...

בכל מקרה זה מטריף את השכל. במיוחד המדבקות שלא יורדות.

פורסם

איך לא לשבת בשתיקה אם בזמן שמדביקים לי את המדבק על האופנוע אני בהרצאה? :)

רשום לך את הפירסומת על המדבקה... מה הבעיה לטפל באותה חברה ששלחה את האידיוט שידביק לך על האופנוע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים