פורסם 2009 בנובמבר 1315 שנים כמעט כל הארד דיסק שהיה לי עד היום "חלה" במחלה הנוראית שנקראת BAD CLUSTERS.רציתי רק לדעת האם זה טיבעי שלהארד דיסק בן חצי שנה-שנה יהיו BAD CLUSTERS?והאם יש דרך, תוכנה, משהו כדי ל"תקן" אותם? לפחות חלקם?אני משתמש באל פסק ומכבה אותו בצורה מסודרת תמיד..תודה על כל עזרה
פורסם 2009 בנובמבר 1315 שנים לא ניתן לתקן סקטורים דפוקים, אפשר רק למפות אותם ככה שלא יעשה בהם שימוש ובמקומם יעשה שימוש בסקטורים מחליפים.הפקודה הבאה תטפל בכך-chkdsk /f /rחשוב: מומלץ להוריד מהסטיקי את כלי האבחון של היצרן ולהריץ בדיקות.
פורסם 2009 בנובמבר 1515 שנים קח בחשבון שלסקטורים פגומים יש נטייה להתפשט. תגבה את המידע ותממש אחריות אם אתה יכול. מעבר לזה - בשיטות היצור של היוםסקטורים פגומים כמעט ולא מופיעים בתדירות שהיתה פעם. אם זו בעיה חוזרת אצלך הייתי ממליץ לבדוק את ספק הכח, האל פסק ומתחהחשמל בביתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.