עבור לתוכן

דיאבלו 2 - בעיה במשחק הנוסטלגי הזה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים...

לקראת צאתו של דיאבלו 3 החלטתי לשחק בפעם הראשונה בדיאבלו 2 (אל תהרגו אותי...)

אבל משום מה, אחרי כל יציאה מהמשחק וכניסה מחדש כל המפלצות והבוסים שהרגתי מופיעים שוב...

זה אמור להיות ככה או שמשהו דפוק במשחק שלי??

תודה אנשים.

פורסם

זה אמור להיות ככה,וזה חלק מהגאוניות,ההמשכיות וההתמכרות הבלתי נגמרת של המשחק הזה..בכל פעם שתצא,הפרוגרס של הדמות עצמה ושל הקווסטים נשמר,מן הסתם,אבל המפלצות חוזרות(והמבוכים משתנים) כדי שתוכל לטבוח בכולן שוב,לאסוף עוד שלל ולהתחזק..התמכרות נעימה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה...

ואני לא מכור... אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה...

ואני לא מכור... אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה

בדיוק ככה נשמע מכור ;)

פורסם

מה אני היחיד ששונא את המשחק הזה?

פורסם

מה אני היחיד ששונא את המשחק הזה?

:bash: איך אפשר לשנוא את דיאבלו? כל משחק של בליזארד זה זהב! המשחקים היחידים שאני קונה

וכן, כדיבאלו 3 יצא אני מסתגר לשבוע בבית מול המחשב

אי אפשר להיות מכור לדיאבלו, אפשר להיות בן אדם שמעריך משחק איכותי

זה משחק משנת 2000 שעדיין משחקים בו כי אין משהו באיכות שלו, כל מה שבא אחריו הוא חיקוי שלו... זה היופי, כל משחק אחר מזכיר את דיאבלו אבל אין כמו המקור

וכן, אני פאנבוי של דיאבלו, 3 שנים בסדיר שלי עם הנייד, הוא העביר לי את הזמן בצורה מעולה

פורסם

זה אמור להיות ככה,וזה חלק מהגאוניות,ההמשכיות וההתמכרות הבלתי נגמרת של המשחק הזה..בכל פעם שתצא,הפרוגרס של הדמות עצמה ושל הקווסטים נשמר,מן הסתם,אבל המפלצות חוזרות(והמבוכים משתנים) כדי שתוכל לטבוח בכולן שוב,לאסוף עוד שלל ולהתחזק..התמכרות נעימה ;)

המבוכים משתנים בין משחק למשחק (כלומר, אם תתחיל משחק חדש), אבל בין "כניסה" ל"כניסה" המבוכים לא משתנים אם כי מיקום הדברים האקראיים בהם (כגון תיבות) משתנה.

פורסם

אז בוא לשחק איתי תראה לי את הדמויות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים