עבור לתוכן

בעיה עם התקן קול/דרייברים בWindows 7

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה אחת גדולה אחרי התקנה של windows 7 - אין לי קול במחשב.

בשורת המשימות למטה זה מראה לי רמקום ועליו איקס, ואומר שלא מחוברים רמקולים או אוזניות. זה אומר לי שאין התקני השמעה פעילים.

לוח אם: ALiveSATA2-GLAN.

בווינדוס XP לא היתה בעיה, השתמשתי בדרייברים של Realtek.

אני זוכר שתמיד ראיתי בתור התקן קול משהו של Realtek High Definition, אבל כרגע במידע מערכת, ב"התקן קול" זה מראה לי ATI High definition audio device, וזה אומר שיש לו את ההתקן הכי מעודכן.

כשאני נכנס למידע מערכת זה מראה לי ב"התקנים בעיתיים" את ההתקן High Definition Audio Device

ניסיתי להתקין דרייברים של Realtek, מותאים לווינדוס 7 - זה מתקין, עושה הפעלה מחדש למחשב ואז לא קורה כלום. ניסיתי להתקין כמה פעמים מחדש, זה לא עוזר.

חשבתי אולי להתקין את הדרייברים של הלוח אם, אבל מהדיסק זה לא רוצה להתקין כי זה לא מותאם, ובאתר של Asrock אין גרסא מתאימה ל7.

אני מקווה שלא עשיתי יותר מדי בלאגן, ניסיתי לסדר כמה שאפשר. אבל אני לחוץ ומעוצבן בטירוף, תקוע על זה כבר יומיים. אז אם איכשהו מישהו יעזור לי להגיע לפתרון, אעריך זאת מאוד.

תודה, רועי.

עריכה: אז ככה - חיברתי מחדש את הכונן הישן ועליו XP, והוצאתי את הכונן עם 7. עכשיו אני כותב מהמערכת הקודמת שלי, ויש קול בלי שום בעיות.

כשאני נכנס מXP למידע מערכת, זה כן מראה את התקן הקול של Realtek, בנוסף לזה של ATI, כשבווינדוס 7 זה מראה רק את הATI שבכלל לא פועל.

אין לי מושג מה לעשות עכשיו, אני רוצה לחזור לווינדוס 7. מה גם שהכונן עם XP הוא 80 גיגה וסתם תופס לי מקום.

פורסם

גם אצלי יש בעיות עם רילטק.

כאלה מאעפנים, רק בעיות. על ה XP הכל מצויין, בויסטה בזמנו התייאשתי מהם, ועל ה 7 גם לא עבד, אבל ישבתי על זה יום וחצי ובסוף מצאתי פיתרון שהוא לכשעצמו מאעפן, והגעתי אליו ממש בטעות.

ניסיתי כמה דרייברים, לא עזר כלום.

ניסתי פשוט הכל - אבל הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים.

יש בדרייבר אופציה לבטל את הכניסות הקדמיות במארז, סימנתי עליה וי. עכשיו מה הקטע, חיברתי ליציאות הקדמיות את הרמקולים ופתאום זה כן מזהה אותם. :s07:

בינתיים זה עובד ככה, לא בא לי לגעת בזה.

רילטק = קקה.

פורסם
  • מחבר

גם אצלי יש בעיות עם רילטק.

כאלה מאעפנים, רק בעיות. על ה XP הכל מצויין, בויסטה בזמנו התייאשתי מהם, ועל ה 7 גם לא עבד, אבל ישבתי על זה יום וחצי ובסוף מצאתי פיתרון שהוא לכשעצמו מאעפן, והגעתי אליו ממש בטעות.

ניסיתי כמה דרייברים, לא עזר כלום.

ניסתי פשוט הכל - אבל הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים.

יש בדרייבר אופציה לבטל את הכניסות הקדמיות במארז, סימנתי עליה וי. עכשיו מה הקטע, חיברתי ליציאות הקדמיות את הרמקולים ופתאום זה כן מזהה אותם. :s07:

בינתיים זה עובד ככה, לא בא לי לגעת בזה.

רילטק = קקה.

אצלך לפחות יש דרייבר... אצלי זה לא מזהה כלום.. אני משתגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים