עבור לתוכן

שאלה בנושא הסתרת מיידע במחשב

Featured Replies

פורסם

מהם הדרכים הטובות ביותר להסתיר מיידע כל שהוא במחשב ,כדי למנוע מציאתו ,גם אם המחפש מקבל גישה ישירה למחשב ,הכוונה לא במערכת ההפעלה אלה במקומות אחרים?

פורסם

בגדול אי אפשר לחלוטין - אבל אפשר להקשות...

1. הגדרת הרשאות + הגדרת הצפנת דיסק (ntfs permission + ntfs encription ) - אתה מגדיר הרשאות ברמת מערכת הקבצים + מגדיר ENCRIPTION שזוהי הצפנה של הקבצים - דבר שהופך את העניין למסובך מאוד אבל אפשרי לפריצה.

2. הרבה יותר קשה ומתוסבך (וגם קצת מעומעם מבחינת החוקיות) - ROOTKIT ויותר מזה אני לא מוסיף

3. לא להשים את המידע במצע מידע זמין - מה שנקרא האבטחה הטובה ביותר הנה אבטחה פיזית...

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה גבריאל

למרות שלא זאת היתה כוונתי ,קודם זה ברור לחלוטין שכל דבר שמחביאים ניתן למצוא לבסוף ,אני לא מתכוון דרך מערכת ההפעלה ,לא להצפנות ובעזרת תוכנות כל שהם ,אלה במקום שונה ,האם יש מישהו שיש לו רעיון?

פורסם

^^

תלוי מה הגודל של הדבר שאתה רוצה להחבאי

פורסם

חבל שאתה לא רוצה תוכנה... TRUECRYPT יעבוד פה מעולה

פורסם

פשוט תחביא את סיפרית הפורנו שלך באחת מתת-הסיפריות של הווינדוז (נניח /WINDOWS/system32/) , בדרך כלל זה מספיק בשביל שאבא ואמא לא ימצאו את זה...

:P

פורסם

לשנות את הסיומת של הקובץ

לדוג' שים הכל בZIP, ואז תשנה לסיומת אחרת מחורטטת, או לאף סיומת.

כשתרצה חזרה את הקובץ תשנה חזרה לZIP, ובשאר הזמן הוא יסתם יראה כקובץ בלתי ידוע במיוחד אם תזרוק אותו איפשהו בתקיית הוינדוס עם שם תואם

פורסם

סתם רעיון ,

אני לא יודע אם הוא באמת עובד ,

אבל אם תפתח את הקובץ ממש מוקדם בזמן שהמחשב עולה, אז תלוי בתוכנה יש מצב שמערכת ההפעלה תמנע גישה אליו וע"י כך לא ניתן יהיה לפתוח אותו בעזרת תוכנות אחרות.

זה לא יהיה אפקטיבי אם יחברו את הדיסק שלך במחשב אחר ויעלו אותו ממנו .

פורסם
  • מחבר

רעיונות יפים ותודה לעונים אך הם כבר מוכרים לי ,כדי להסביר את כוונתי אני יתן לכם דוגמא לשיטה : לבנות מחיצה בגודל הרצוי בדיסק ניפרד שבו אנו לא נשתמש יותר שבו יש למשל שירים וסרטים (סתם לדוגמא) במחיצה שבנינו כמובן לבצע מחיקה (לא פרמוט אלה מחיקה כמו שעושים במפעל יש תוכנות מיוחדות לכך וזאת כדי למחוק את המידע כולו ) אחרי זה לשים לשים עליה את הקובץ שרצונינו להסתיר ,אחרי זה לבצע פרמוט של המחיצה הזו (כידוע למרות שמערכת ההפעלה תראה שהמחיצה ריקה ,הקובץ נשמר עליה ולא נמחק) אחרי זה לבטל את המחיצה בכך שמורדים את אות הכונן ,כדי ליצור אשליה שלא רק שהמקום ריק אלה גם לא ניתן לו אות. כמובן בתנאי שלא נוגעים בדיסק הזה ואז נוצרת אשליה שיש בדיסק מחיצה בה יש סרטים ושירים (סתם לדוגמא) וכן יש מקום ריק שאפילו לא הוקצאה לו אות כונן. כמובן כדי להחזיר את הקובץ יש לשחזר בעזרת תוכנה את הנמצא במקום בדיסק הקשיח ואז הקובץ יתגלה.

אם למישהו אחר יש דוגמא אחרת תתקבל בברכה.

פורסם

וכל זה בשביל להחביא פורנו?!

פורסם

אם כבר הבאת עוד הארדיסק ועשית את כל הבלאגן הזה, פשוט תעתיק את הקובץ להארדיסק הזה ותחביא אותו איפשהו.. :nixweiss:

לא רק שזה יהיה יותר בטוח (לא ימחק או יפגם בגלל שימוש בדיסק) אלא גם הגישה שלך למידע תיהיה מהירה יותר (רק לחבר את הדיסק).

נראה לי הרבה יותר הגיוני מכל מיני מחיצות נסתרות.. :P

אפילו יותר פשוט: DOK... :facepalm:

פורסם
וכל זה בשביל להחביא פורנו?!

:lol: :lol: :lol: :lol:

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

:facepalm: :facepalm:

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

אם אתה מוכן ללכת כל כך רחוק למה לא להוריד את truecrypt ולהצפין את המחיצה, או ליצור קונטינר אתה גם יכול להוסיף קבצים בלי בעיות

פורסם
  • מחבר

יואב האם אתה יכול לפרט מזה NTFS Alternate Data Streams?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים