עבור לתוכן

דרך נחמדה לתקוע פרסומות בדף

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני די מתעב דפים עם פרסומות (פלאש..) מרצדות ומרקדות.

היום נראה לי שבפעם הראשונה נתקלתי בקונספט הזה:

http://digg.com/tech_news/Firefox_and_Chro..._stability_bugs

למקרה שזה יעלם מתישהו בקרוב הנה גם סקרינשוט

הפרסומת סטטית (תמונה) טמועה ברקע של הדף מאחורי האתר... לא מציק לעין, מושך תשומת לב ואפקטיבי לפחות לדעתי - מאוד.

אם יש צורך בלינק, אז אני בטוח שיש דרך לגרום רק לחלק קטן מהרקע (ה"כפתור") להיות לחיץ ואין צורך ברקע שכולו לחיץ ב 100%.

(אפשר לדחוף בצד שם גם טפסים שלמים, ולהפוך את רקע האתר כולו להיות טופס "מלא פרטים ונחזור אליך"

-רק שלא יהיה בצבעים צעקניים מדי עד כדי הצקה לעין)

ה down side היחיד שאני רואה הוא ה % הקטנטן של האנשים שבבעלותם מסך רחב, אבל אני מאמין שהמספר הזה גדל והולך לאט לאט.

(במקרה הנוכחי מדובר בפרסומת למשחק מחשב, וקהל היעד הוא קהל הגיימרים - וכאן רובם באמת הולכים אחרי טרנד המסך הרחב במינימום 20")

נחמד, לא?

לפחות בשבילי קונספט יחסית חדש לפרסומות בדפי אינטרנט (או לפחות נדיר מספיק (add-block תודה?) כדי שאחשוב שהוא חדש.

פורסם

רעיון מצוין.

מה שבטוח זה גם נטען הרבה יותר מהר מדפים שמלאים פרסומות פלאש בכל צד (האמ ::)) וגורמים לFF לקחת לי 400MB מ1GB הRAM שיש לי במחשב.

פורסם

זה אפילו נראה טוב :P

פורסם

הקונספט לא חדש ורץ כבר תקופה די ארוכה באתרים כמו gamespot וgame trailers.

פורסם

הקונספט לא חדש ורץ כבר תקופה די ארוכה באתרים כמו gamespot וgame trailers.

בדיוק... :xyxthumbs:

פורסם

גם אני כבר ראיתי את זה לא מעט, אבל זה באמת קונספט נחמד.

דרך אגב, רואים את הפרסומת גם עם מסך רגיל, אמנם לא רואים את התמונה במלואה, אבל זה עושה את האפקט לדעתי.

פורסם

הבעתיות זה לאתר המארח במקום 5-6 פרסומות בדף אז רק אחת... חוץ מזה אכן נראה נוח

פורסם

הבעיתיות היא שאף אחד לא עובד עם הפורמט הזה ואף מחלקת קריאטיב לא מייצרת פרסומות כאלה ללקוחות.

עבור הלקוח (המפרסם) רק ללכת למעצב שיעצב דבר כזה, יעלה כבר יותר מכל קמפיין הפרסום בערך..

פורסם

זה מעצבן בטירוף כל יום להכנס לאתר עם background חדש?! אני מעדיף את הפרסומות פלאש שלי ואז פשוט adblock...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים