עבור לתוכן

המחשב נתקע לאחר התקנת ATi HD4870 של HIS

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

לאחר שנשרף לי הכרטיס הקודם ATi HD4850 הביאו לי כרטיס מסך חדש מהיצרן (ATi HD4870) ואיך שחיברתי אותו התחילו לי בעיות ... פירמטתי את המחשב וכמו שתמיד הייתי עושה הייתי מתקין את הדרייברים של הלוח אם ואחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, דבר ראשון לא כל הדרייברים הותקנו ודבר שני כשהמחשב ביקש לעשות ריסטרט הופיעה לי הודעה שחייב לסיים את התוכנית RTHDCPL ואחרי שסיימתי אותה ידנית המחשב פשוט היה קפוא בתמונת רקע ואחרי איזה 3-4 דקות המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה סתם איזה בעיה בהתקנת ה - Windows אז עשיתי שוב פורמט ... שוב אותו דבר ... כל מה שאני מנסה לעשות במחשב, הוא פשוט נתקע ולא מגיב ועדיין לעשות כיבוי או ריסטרט לוקח בערך 5 דקות. התקשרתי לפנדה מחשבים (החנות שממנה קניתי את הכרטיס המסך הקודם) ודיברתי שם עם מישהו שמבין והוא אמר שצריך דרייברים חדשים יותר ללוח אם כי אולי החדשים מעודכנים לעבוד עם כרטיס מסך מהסוג שיש לי וטובים יותר. אמרתי לו שזה לא יכול להיות אבל הוא אמר שזה כן ... בקיצור לפני הכרטיס מסך הזה הכל היה טוב במחשב שלי ובזמן שלא היה לי מחשב בגלל שהכרטיס מסך נשרף הוא פשוט היה כבוי ככה שאפשר לשלול כל בעיה חומרתית אחרת ... מה אתם חושבים שהבעיה ?..

המפרט שלי בחתימה בצד תחת System 1 רק שבמקום הכרטיס מסך שכתוב שם יש לי כמו שכבר הזכרתי הנ"ל, ATi HD4870 של HIS ...

תודה מראש,

משה

פורסם

מהי גירסת הביוס בו אתה משתמש?

החל מ F5 תוקנו בעיות תאימות של הלוח עם כרטיסי מסך, אם אינך משתמש בגירסת הביוס האחרונה(F14) , אני ממליץ לך לעדכן

ולראות האם חל שינוי

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה הגרסא של הביוס אבל אני יודע שהלוח אם בגרסת Rev 3.3 (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2456) ... בטוח זה לא הכי חדש אבל גם בטוח גם לא הכי ישן ... עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ?.. אבל איך זה יכול שהיה לי כרטיס מסך בגרסא אחת ישנה יותר ולא הייתה לי אף בעיה ?.. איזה מוזר זה ... אין מצב שהכרטיס מסך תקול ?..

פורסם
  • מחבר

מישהו ?..

פורסם

תבדוק את גירסאת הביוס , זה חיוני להמשך הדרך ולפתרון הבעיה.

לא יודע איך זה בלוחות Gigabyte אבל הגירסא בדר"כ מופיעה במסך העליה של לוח האם עוד לפני טעינת מע' ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

תבדוק את גירסאת הביוס , זה חיוני להמשך הדרך ולפתרון הבעיה.

לא יודע איך זה בלוחות Gigabyte אבל הגירסא בדר"כ מופיעה במסך העליה של לוח האם עוד לפני טעינת מע' ההפעלה.

וואי המחשב גמור ... מצאתי דרך לבדוק את ה - Bios אבל בגלל שהוא לא מגיב כמעט לשום דבר אני לא יכול לבדוק ... בתמונת הפתיחה לא כתובה הגרסא של הביוס ... בשביל לבדוק את הביוס אפשר לכתוב ב"פקודה" או Run במערכות הפעלה באנגלית את הפקודה msinfo32 וזה מראה ...

עריכה: הצלחתי להשיג את הגרסא ... הגרסא של הביוס היא F11

הנה האתר של Gigabyte פתוח ללוח אם שלי ... זאת הרשימה של הגרסאות של הביוס שיצאו מהתחלה עד היום http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2456

פורסם
  • מחבר

מישהו ?.. תקראו הודעה אחת למעלה עדכנתי את התגובה שלי עם הגרסא של הלוח אם ...

פורסם

נסה בכ"ז לעדכן לגירסא החדשה ביותר , על כל מקרה.

פורסם
  • מחבר

נסה בכ"ז לעדכן לגירסא החדשה ביותר , על כל מקרה.

אני לא אסתכן בהשבתת הלוח אם שלי .. שפנדה מחשבים יסדרו את זה ! חיכיתי לכרטיס המסף החדש חודש אז שיטפלו בזה ! שקל אני לא אשלם להם !! גם ככה לא היה לי מחשב חודש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים