פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחשב שלי מחובר דרך כבלים עם ראוטר של אדימקס . אחי מחובר אלחוטית לראוטר ואני מחובר ישירות עם כבלחלק מהאתרים אני לא מצליח לראות או להכנס אליהם בכלל בזמן שאחי כן מצליח למרות ששנינו מחוברים עם אותו אינטרנטאיך זה?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר אחי אין לי מושג מה זה המושגים שאמרתמזתומרת?אני מנסה להיכנס לאתר הורדות נקודה נטאצל אחי זה נכנס בשניה אצלי זה לא נכנס בכללושנינו גולשיןם מאותו הראוטרזה קורה לי גם בעוד אתריםלא טעיתי בהקלדת האתר כי נכנסתי אליו דרך גוגל
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אל תקרא לי אחי, אני לא איזה חבר שלך מהשכונה.כשאני כותב resolving אני מדבר על תרגום תקין של כתובת host כמו walla.co.il לכתובת IP שהיא 192.118.82.140 במידה והresolving הוא תקין.בדיקה כזאת אפשר לעשות בקשלות רבה ע"י הפקודה nslookup עוד מתקפות חלונות 2000.C:\>nslookup walla.co.ilServer: 212.143.212.143Address: 192.168.1.1Non-authoritative answer:Name: walla.co.ilAddress: 192.118.82.140כאשר פה אתה רואה שמי שאחראי על resolving הוא אחד משרתי הDNS של Netvision לצורך הדוגמא.לגבי קובץ הhost:מדובר על קובץ שמשמש כDNS מקומי למחשב וניתן להכניס בו ערכים שיעקפו resolving עוד לפני שהמחשב פונה לשרת DNS שהוגדר לו בכרטיס רשת (ידנית או דרך DHCP).אם אני רשום בקובץ Host למשלwww.walla.co.il [url]www.youtube.com[/url]אז כל פעם שאני אנסה להיכנס לאתר של וואלה אני אגיע לאתר של יוטיוב (שוב לצורך הדוגמא בלבד).הקובץ נמצא ב C:\Windows\System32\drivers\etc ונקרא פשוט hosts.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר בכל מקרה מצאתי מה הבעיהזה היה תכנת anti malware שסיננה כתובות איי פי מאתרים מסויימיםהקטע זה שגם שכיביתי אותה עדיין אתרים מסוימים היו נחסמים על ידהרק ברגע שכביתי את אופציית הסינון בתכנה עצמה אז רק האתרים שלא עבדו התחילו לעבודאבל איך זה יכול להיות אם כיביתי אותה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.