פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים שלום כולם!יש לי מחשב בן בערך 7 שנים שיש עליו את הכרטיס מסך Redon 9700 המחשב הנייח לא ממש משמש אותי פרטלהורדות וגיבויים לכן אני לא צריך מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר בכל מקרה היום שהדלקתי את המחשב ראיתי את המסך הבא (תמונה מצורפת)הבעיה שאני לא מצליח להבין אם זאת בעיית דרייברים או בעיית חומרה או בעיית ווינדוס ואני אפרט למה הקושידבר ראשון מותקן לי ווינדוס 7 אז אולי יש שם איזה באג או בעיה שלא שמעתי עליהדבר שני שאני מעלה את המחשב במצב בטוח (Safe mode) אז הכל בסדר ועולה הקטע הוא שאני לא מצליח למחוקאו להתקין מחדש את הדרייבר של ATI הוא נותן לי שגיאה ופרטי השגיאה הם: Failed to load detection driverאוקיי אז אלה הפרטים אני אשמח לנדב עוד פרטים במידת הצורךתודה![attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים אני חושב שהצורה הכי טובה לבדוק את הכרטיס תהיה פשוט לשים אותו במחשב אחר , כנראה שמדובר בבעית דרייברים. אח איזה כרטיס , מעלה זכרונות נוסטלגיים ... או אולי זאת הסיבה ! http://hwzone.co.il/news/132442
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים אני לא מכיר בעיות דרייברים שעושות דברים כאלו, לכן לדעתי הסבירות היא שכרטיס המסך תקול.מצטרף להמלצה לנסות אותו על מחשב אחר.
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר אין לי נייח אחר לנסות עליו זה התקן ישן.. אבל הקטע המוזר זה שהוא עבד כבר שבוע+ זה פתאום קרה! לא הדלקתי את המחשב איזה יומיים היום הדלקתי ופתאום ראיתי את התמונה שצירפתי קטע מוזר... איזה סרט עכשיו לפרמט ולחזור לXP... אולי זה אומר שהגיע הזמן להתקדם....חבל אני ממש אוהב את הכרטיס
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר אבל קשה לי להאמין שווינדוס יתן כזאת תגובה 'אלימה' לחוסר תאימותמה גם שהוא פעל שבוע+ ללא כל בעיה אז פתאום ביום שבת הוא החליט שהוא לא תואם?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר רק לפני שאני זורק אותו והכל מישהו יכול להסביר לי למה במצב בטוח אני רואה הכל רגיל?(אני חושב שאני יודע כי זה לא 32 ביט, אבל אני אשמח שמישהו יאשר\ ישלול זאת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.