עבור לתוכן

DDR2 מגמת עליית מחירים?

Featured Replies

פורסם

אהלן.

ביולי השנה סטיק 2GB CEON 800MHZ CL 5 עלה לי 140 ש"ח.

עשיו אני רואה ש1GB של קינגסטונג עולה 120 ש"ח. מה קרה DDR3 תופס כבר מקום אצל המון משתמשים? זה אבסורדי נכון שזה זיכרון מתיישן אבל כל מחשב שהוא לא CI7/5 אין בו DDR3 (פרט ללוחות בודדים שיצאו לפני שנתיים).

פורסם

אני מרשה לעצמי לחלוק על דעתך

כיום אפשר לקנות זיכרון 4GB DDR2 איכותי עם צלעות קירור גם ב350 שקל

ולעומת זאת 4GB של DDR3 לא תמצא בפחות מ450 שקל

פורסם

גם לי יש הרגשה שמחירי ה-DDR2 מתחילים לעלות...

פורסם

Ego-Maniac, אני חייב לחלוק.

DDR3 4GB ניתן למצוא במחירים מאוד זולים, אפילו אם יש דרישת מתח נמוך במקרה של נהלם. למשל:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2937_3087&products_id=24186

נכון שרובם במחיר של 450-550, אבל אפשר למצוא.

לגבי DDR2, זה לא חדש, שמתי לב לעלייה במחירים כבר זמן מה. אף אקצין את הדוגמא של פותח הת'רד ואציין שניתן היה לקנות מודול של 2GB ב-115 שקלים ומודול של 1GB ב-65-70 שקלים. המחירים קפצו משמעותית וזה "נדיר" באותה מידה למצוא קיט DDR2 4GB באיזור של 350-400 שקלים.

פורסם

בלי קשר לעליה או לא,נכנסתי ללינק והמחירים של הזכרונות כאלו זולים היום (בהשוואה ללפני 3-4 שנים...),אני מופתע.

:o

פורסם

היי

אם כבר מדברים על זיכרונות, רציתי להגיד ש2 גיגה ראם לא כל כך מספיק, ברגע שאני יוצא ממישחק CRYSIS WARHED , לוקח כמה שניות עד שרואים את שולחן העבודה מלא , לכן המלצתי היא מ3 גיגה ומעלה , חבל שהמחיר עלה , אבל זה כמו בורסה , יש אפשרות שהם ירדו בחזרה .

סליחה שהעלתי את זה לפתיל הזה , אני יודע שזה לא שייך .

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

אם כבר מדברים על זיכרונות, רציתי להגיד ש2 גיגה ראם לא כל כך מספיק, ברגע שאני יוצא ממישחק CRYSIS WARHED , לוקח כמה שניות עד שרואים את שולחן העבודה מלא , לכן המלצתי היא מ3 גיגה ומעלה , חבל שהמחיר עלה , אבל זה כמו בורסה , יש אפשרות שהם ירדו בחזרה .

סליחה שהעלתי את זה לפתיל הזה , אני יודע שזה לא שייך .

רוני

שמע רגע לי יש 1GB+2GB ותאמת תיכננתי לקנות 1GB (ליפני שקניתי את ה2GB) כי ב64 ביט המערכת כמעט כל הזמן תופסת 1.2GB.

עם משחקים במשחק ויש לך 1GB RAM (כמו שהיה בIV ששיחקתי) הטעינות\יציאות איטיות כי הזיכרון עובר לוירטואלי.

אני מודאג כצאת כי XP ב2002 עבד חלק עם 256MB אבל מאז הצרכים השתנו ו256MB עם חלון אחד של יוטיוב איטי... (לא כולל אנטיוירוס ועדקונים וכל שאר התוכנות והדריברים)

אגב השוואתי בKSP עולה 240 ש"ח לזיכרון סמסונג כן כן.. ליפני 3-4 חודשים עלה 130-140 ש"ח.

או שפשוט משהוא מוזר קורה כי בינואר השנה micro SDHC 4GB עלה 45 ש"ח והמחיר עלה (גם דיסק און קי 4GB עלה 53 ש"ח של סאן דיסק U3 והמחירים עולים).

קניתי את המחשב שלי ליפני שנה ב9XX ש"ח ורק 240 ש"ח זיכרון עולה עכשיו? ב300 ש"ח יש מעבד בסיסי של אינטל לא?

טוב המלצה לגולשי הפורום- שזיכרונות DDR2 ירדו פשוט תרוצו לקנות אותם כי הם בסוף היו פריט אספנות..

ובזאפ סטיק 2GB עולה מינימום 180 ש"ח (לא בדקתי חנות)

ותאמת מישהוא אמר פה משהוא חכם. בהשוואה לשנים האחרונות מחירי הזיכרונות ירדו. טוב אתה מזכיר לי שלפני 10-11שנה פנטיום 2 עלה למשפחה שלי 7000 ש"ח עם מודם 28K וHDD 4.7GB חחח ולוח שתומך AGP וUSB ומה עוד... אהה 32 מגה שבסוף שודרג ל256MB (שלא זוכר כמה עלה)

פורסם

המחירים אצל היצרנים עצמם הוכפלו.

פורסם

אם כבר נכנסנו לנוסטלגיה אני זוכר ש-1MB זיכרון עלה...50$, נדמה לי בתחילת שנות התשעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים