פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שליועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:
פורסם 2002 במרץ 123 שנים המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שליועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:יש הרבה לא חסר......מה התקציב?Hercules Gamesurround Fortissimo270 ש"חHercules Game Theater xp 6.1670 ש"חשתי הכרטיסים הם של חברת הרקולס ושתיהם מעולים!!!!
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מחבר אני לא יודע אם מה שאני צריך יו יציאה אופטית או דיגיטליתבמערכת שלי יצא לייזר מהיציאה זה מה שיש בכרטיסים האלה?
פורסם 2002 במרץ 123 שנים אני לא יודע אם מה שאני צריך יו יציאה אופטית או דיגיטליתבמערכת שלי יצא לייזר מהיציאה זה מה שיש בכרטיסים האלה?אוקי תראה בצד אחד יש לך לייזר(INPUT) זה הולך למיני דיסק בצד השני יש לך ריבוע כזה(OUTPUT) זה הולך לכרטיס קול!יש את זה בשניהם
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מחבר אין אופציה יותר זולהכי רק עכשיו השקעתי במחשב ואין לי ביינתיים להוציא עודאני יכול אבל... :-[
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מי מחק לי?אוי לא הבנתם נכון, שאמרתי יש ל!! - התכונתי יש לאון. (זה הסכם שיש בינינו.)אני יחזור, למען לוגו - כרטיס אפצה, שתומך ב4.1 ויציאה אופטית למיני.בערך 200 שקלים, אולי קצת פחות.
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מי מחק לי?אוי לא הבנתם נכון, שאמרתי יש ל!! - התכונתי יש לאון. (זה הסכם שיש בינינו.)אני יחזור, למען לוגו - כרטיס אפצה, שתומך ב4.1 ויציאה אופטית למיני.בערך 200 שקלים, אולי קצת פחות.זה לא ממש הסכם ביננו...אמרתי לו לא לרשום השם שלי אז הוא רושם !!..לכו ת'בינו..ויש לי את הapach acs200והוא מצויין..ואני לא יודע אם אפשר לקנות אותו איפשהוא..
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מי מחק לי?אוי לא הבנתם נכון, שאמרתי יש ל!! - התכונתי יש לאון. (זה הסכם שיש בינינו.)אני יחזור, למען לוגו - כרטיס אפצה, שתומך ב4.1 ויציאה אופטית למיני.בערך 200 שקלים, אולי קצת פחות.זה לא ממש הסכם ביננו...אמרתי לו לא לרשום השם שלי אז הוא רושם !!..לכו ת'בינו..ויש לי את הapach acs200והוא מצויין..ואני לא יודע אם אפשר לקנות אותו איפשהוא..הוא לא כזה מצויין.. הוא כרטיס מאד בינוני באיכות שלו. היתרון שלו הוא שזה מגיע מאובזר עם כבל אופטי והכל...ויש להשיג אותו בכל חנות נורמלית במחיר של עד 200 ש"ח.
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מי מחק לי? אוי לא הבנתם נכון, שאמרתי יש ל!! - התכונתי יש לאון. (זה הסכם שיש בינינו.) אני יחזור, למען לוגו - כרטיס אפצה, שתומך ב4.1 ויציאה אופטית למיני. בערך 200 שקלים, אולי קצת פחות. זה לא ממש הסכם ביננו... אמרתי לו לא לרשום השם שלי אז הוא רושם !!.. לכו ת'בינו.. ויש לי את ה apach acs200 והוא מצויין.. ואני לא יודע אם אפשר לקנות אותו איפשהוא.. עוד פעם אתה?? LOL :lol:
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מי מחק לי?אוי לא הבנתם נכון, שאמרתי יש ל!! - התכונתי יש לאון. (זה הסכם שיש בינינו.)אני יחזור, למען לוגו - כרטיס אפצה, שתומך ב4.1 ויציאה אופטית למיני.בערך 200 שקלים, אולי קצת פחות.זה לא ממש הסכם ביננו...אמרתי לו לא לרשום השם שלי אז הוא רושם !!..לכו ת'בינו..ויש לי את הapach acs200והוא מצויין..ואני לא יודע אם אפשר לקנות אותו איפשהוא..הוא לא כזה מצויין.. הוא כרטיס מאד בינוני באיכות שלו. היתרון שלו הוא שזה מגיע מאובזר עם כבל אופטי והכל...ויש להשיג אותו בכל חנות נורמלית במחיר של עד 200 ש"ח.הוא כן מצויין!שומעים מעולה, גם על הכי חזק...והוא לא עושה לי שום בעיות.והיציאה האופטית מצויינת.מה אתה עוד רוצה..?
פורסם 2002 במרץ 123 שנים תעשה לי טובה... אין לו אפילו טרבל ובס שיש גם בויברה האומללים של קריאייטיב. והיו לו הרבה בעיות עם דרייברים לחלונות 2000 ו-XP. אם אצלך הוא עובד טוב ואתה מרוצה אז סבבה !
פורסם 2002 במרץ 123 שנים קשה לשפוט כרטיסי קול לפי "איכות קול", מכיון שכדי להרגיש איכות קול (נטו, בלי אקולזר וכו) צריך ציוד מאוד רגיש וטוב.לרובנו אין את זה, ואנו שופטים אותו לפי הציפ, היציאות והדרבירים.אתה יכול רק לשמוע רעשים בסאונד, ואפילו ביקורות רציניות מתקשות למדדוד את "איכות הסאונד האמיתית".יכול להיות שאם אני יחליף את הכטיס של לויברה 128 חדש, לא תרגיש בהבדל.
פורסם 2002 במרץ 123 שנים תעשה לי טובה... אין לו אפילו טרבל ובס שיש גם בויברה האומללים של קריאייטיב. והיו לו הרבה בעיות עם דרייברים לחלונות 2000 ו-XP. אם אצלך הוא עובד טוב ואתה מרוצה אז סבבה ! בס וטרבל יש במערכת, זה לא מה שימנע ממנו להיות כרטיס מצויין, זה חיסרון קטן, קטן מאוד... במיוחד שבכל התוכנות יש אפשרות לשלוט על זה... והיו לו בעיות, אבל הם נפטרו.. יש דרייברים והוא עובד מצויין. ומאוד סבבה.! עוד פעם אתה?? LOL :lol: אתה קרציה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.