עבור לתוכן

הציעו לי בתמורה למחיר ב900 ש"ח לוח + מעבד מעוניין בדעתכם

Featured Replies

פורסם

שלום

הציעו לי עכשיו (הבנתי שהייתה ירידה קלה במחירים) למחשב שישמש למשרד, גלישה באינטרנט (כבד) + סרטים HD בעיקר שאני מעוניין שלוח האם יכיל את הכרטיס כמובנה

410 ש"ח | מעבד AMD Athlon II X3 425 Box

+

450 ש"ח | לוח אם Asus M4A78 או באותו מחיר Asus M4A785-M

סך מחיר למעבד ולוח אם 860

האם אלו מפרטים מכובדים או שבאותה תמורה ניתן לקבל שילוב טוב יותר ? :s05:

פורסם

לשימושים הללו לא הייתי לוקח משולש ליבות, לא צריך להגזים. קח את ה-Athlon II הכי זול שתמצא, למשל Athlon II X2 240 Box. (אם כי מן הסתם שאם ההפרש הוא כמה שקלים אז יש לבחור על פי סדר עדיפויות)

לגבי הלוח - זה המחיר של הלוח פחות או יותר, זה לא מחיר מיוחד. תציין את השימושים ותקבל המלצה מתאימה. אולי תוכל לחסוך, אולי כדאי להשקיע עוד קצת ולקבל הרבה יותר. תפרט!!

פורסם
  • מחבר

השימושים יהיו בעיקר תוכנות של אופיס וורד + אקסלים + אינטרנט (ריבוי אתרים) בד"כ כל אלו במקביל עובדים + ובנוסף סקייפ הרבה

מידי פעם גם צפייה בסרטים HD ו/או צפייה בטלויזיה דרך המחשב !

אני מניח שאתם קוראים לזה All Around אני מניח שמשחקים כמעט ולא יהיו בו אולי מידי פעם סימולטורים של טיסה וכאלה אבל נדיר !

הרצון הוא שלא לשדרג שוב עוד שנה אלא שיעבוד גם עם מיקרוסופט 7 ללא בעיה לכן 900 ש"ח הסכום שהקצבתי לנושא

אני כמובן פתוח להצעות לאפשרויות אחרות העיקר תמורה למחיר !

דרך אגב אני יודע שהמחירים לא מיוחדים התכוונתי שהציעו לי כמפרט את הנ"ל

מה הכוונה להשקיע עוד קצת ולקבל הרבה יותר ?

פורסם

לשאלתך האחרונה - אמרתי את זה באופן תאורטי.

בכל מקרה החלקים שציינת יהיו אחלה לשימושים שלך. כפי שציינתי אפשר לשלם פחות ועדיין החלקים יהיו אחלה לשימושים שלך.

זיכרונות DDR2 יש לך?

מעבד- קח Athlon II X2 240. הכי זול, יותר מזה לא יתן לך שום דבר בשימושים הללו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ללכת על המעבדAthlon II X2 240 לא עדיף את ה 250 בשביל עוד 30 ש"ח ?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739869

+

אחד הלוחות שהוצע לי או עדיף אולי לוח אם של Gigabyte GAMA785GMUS2H באותו מחיר :nixweiss:

שאלה נוספת אז למה נועדו כל החידושים שבשוק היום (מרובע ליבות וכו')? :s05:

פורסם

לגבי ה-250, לדעתי לא. כי אז זה עוד 30 ועוד 30 וזה לא נגמר. בין ה-240 ל-250 לא תרגיש שום הבדל ביצועים.

אפילו הייתי מחפש איפה הוא הכי זול, יתכן שההבדל גדול יותר מ-30 שקלים, הניחוש שלי הוא שכן.

לגבי הלוח- תלוי בדרישות. ב-785G הכרטיס מסך חזק יותר מב-780G אבל לא סוף העולם. מניסיוני גם G31 יכול להריץ 1080P בביטרייט דיי גבוה.

אז מה הדרישות שלך מהלוח ומכרטיס המסך שבו?

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלי הם בהחלט להריץ סרטי 1080P כמו כן לתפקד עם מספר תוכנות פתוחות במקביל ואינטרנט מרובה מסכים

הבעיה שבעתיד הקרוב עם כניסת חלונות 7 אצטרך להעלות את הדרישות שלי ?

פורסם

הדרישות שלי הם בהחלט להריץ סרטי 1080P כמו כן לתפקד עם מספר תוכנות פתוחות במקביל ואינטרנט מרובה מסכים

הבעיה שבעתיד הקרוב עם כניסת חלונות 7 אצטרך להעלות את הדרישות שלי ?

בשביל שתהיה לך אופציה לעבוד עם מספר לא מבוטל של תוכנות במקביל פשוט תעלה את מסגרת ה RAM במחשב שלך שיהיה לך בין 3-4GB וזה יהיה די ויותר אלה אם אתה גרפיקאי מקצועי לא איזה פוטושופ להכין חתימות לחבר'ה וכו'.

כל מעבד כיום יתמודד בלי בעיה עם הדרישות שלך מספיק תרכוש כרטיס מסך בסיסי עם מעבד כפול ליבה ואין לך בעיה לגלוש /אופיס וכול הדברים נלווים לעבודה משרדית בסיסית במחשב.

גם ככה וינדוס 7 לא כמו אחיו הבוגר ויסטה הוא יותר בנוי אופטימזיצית למערכת שלך וינצל אותה כמו שצריך .

אתה יכול לקחת את ה ‏Pentium E6300, +‏P5KPL-AM של ASUS

Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 1

395

395

לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS

כמות

מחיר סה"כ

P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 1

260

260

סה"כ

655

ותיקח לך איזה כרטיס מסך בסיסי כמו

‏HD 4550 ב280 שקלים או

‏HD 4350 ב200 שקלים בעל DDR2

פורסם

יצא לו יותר זול וטוב שילוב של AMD.

Athlon II X2 240 עם לוח מבוסס 785G יהיה עדיף. הוא גם יוכל לשדרג למעבדי שש ליבות (Thuban) בעתיד אם יתחשק לו. או אפילו אם ימכור יד שנייה אז הפלטפורמה תהיה שווה יותר משום יכולת שדרוג. הוא יכול גם לקחת לוח מבוסס AM3 וזיכרונות DDR3 ואז אולי יהיו לו אפשרויות שדרוג טובות יותר בעתיד. אולי.

פורסם
  • מחבר

ולסיום איזה לוחות 785G או 780G הם המומלצים על ידיך מניסיון ? (אמינות ,איכות ,תוצר ו OC)

תודה

פורסם

תלוי בדרישות שלך מהלוח.

OC זה לא ממש רלוונטי כי אתה לא הולך לשבור שיאי עולם ורוב הלוחות יעשו את העבודה בשבילך מהבחינה הזו.

איכות/אמינות - כולם אותו הדבר מהבחינה הזו.

פורסם
  • מחבר

האם תוכל לתת שמות של מספר לוחות אם נוספים בהתאם לדרישות שהעלתי כאן ? משהו מקביל לASUS שהציעו לי ?

כי לפעמים אני מתבלבל מרוב נתונים אולי גם אמצא לוח זול יותר בעל אותם דרישות ? שכן יהיה תומך AM2+

תודה

פורסם

אתה חוזר על ההודעה הקודמת שלך במילים אחרות. אז שוב אני אענה - תלוי בדרישות שלך.

780G הכי זול שתמצא יהיה האופציה הזולה ביותר מן הסתם ויעשה את העבודה מבחינת כרטיס המסך המובנה בשימושים שהזכרת. (חוץ ממשחקים)

לדוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5343

יחסוך לך כ-100 שקלים ואולי אפילו יותר על פי 785G.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה המספרים הסידוריים של כל חברה בנפרד מבלבלים בלי סוף חה חה :kopfpatsch:

המון תודה עכשיו אפילו הוזלתי את העלות לסך של 380+300 = 680 מעולה

ואם לדעתך לא את האיכות אז הרווחתי יופי זו באמת השקעה נמוכה לשדרוג גדול !

:yelclap: :yelclap:

פורסם

רק אציין שזה לא כרטיס מסך למשחקים. אם אתה רוצה משחקים אז אתה יכול לקנות לוח זול יותר כמו MA74GM-S2H שאין לו כרטיס מובנה + לקנות כרטיס מסך יעודי בנפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים