עבור לתוכן

ההתחייבות שלי ל NETVISION נגמרה ואני מחפש שינוי

Featured Replies

פורסם

כרגע משחקי רשת עובדים לי לא רע בכלל אבל הרבה פעמים דפי אינטרנט עושים בעיות, במשחקים ב FACEBOOK יש לאגים ואפשר להוריד רק בשעות מסויימות וזה משגע אותי. אני במסלול GAMER והתחייבתי לחצי שנה (ההתחייבות נגמרה לפני כמה ימים).

דיברתי עם XFONE וניסיתי להתחבר אליהם, אחרי כמה שיחות שלא עזרו בשום דבר הבנו שזה לא ילך אז XFONE הם לא אפשרות. כניראה שהם לא יכולים לחבר אנשים עם PPTP (הראוטר שלי לא תומך ב L2TP) או שהם לא יודעים שהם יכולים :nixweiss:

זה משאיר את 012, בזק בינלאומי ו ORANGE (או להשאר ב NETVISION). על 012 שמעתי הרבה דברים רעים, לפני NETVISION הייתי בבזק בינלאומי ולא היה טוב, באורנג' המחירים יקרים יחסית (על 2.5M אני אשלם אותו דבר כמו מה שאני משלם היום לגיימר אחרי שנגמרה ההתחייבות) וגם עליהם שמעתי בזמן האחרון דברים לא טובים.

תשתית: HOT.

מה כדאי לעשות?

פורסם

תנסה את אקספון 018

פורסם

קודם כל, מה התשתית שלך? ADSL או כבלים של הוט? זה חשוב לדעת.

בעיקרון הוט יצאה לדרך עם הרשת החדשה שלה UFI, והחבילה הכי קטנה היא 12 מגה ביט עם אפלוד של 1 מגה ביט, במחיר לבזק בין לאומי של 95 לחודש להתחייבות שנה וחצי ותשתית מחיר כלשהו שאותו תצתרך לברר מולם.

כרגע, להוט, הרשת החדשה מאוד עדיפה על פניי ה- NGN המזדחל לו אי שם בשדרוגים ברחבי הארץ ושרוב הסיכויים שאם אין לך אותו באיזור, לא יהיה גם עוד כמה חודשים לפחות. או שאת זה תוכל לבדוק באתר שלהם האם האיזור שלך שודרג על פי מספר טלפון ביתי.

בעיקרון, חבילת האינטרנט של הרשת החדשה של הוט, ממש זולה למהירויות שאתה מקבל.

פורסם

גם הרשת החדשה מאוד של הוט מזדחל לו אי שם בשדרוגים ברחבי הארץ,

אין בכל הארץ,למשל בעיר שלי

פורסם
  • מחבר

תנסה את אקספון 018

תקרא את כל ההודעה שלי, כתוב שניסיתי את XFONE וזה לא הלך טוב.

כרגע אין UFI ו NGN בירושלים ואני לא חושב על לשדרג מהירות, טוב לי עם ה 2.5M. אני בהוט ולא חושב על לעבור.

עכשיו אפשר לתת תשובה בקשר לספקית ;) שוב הבחירה היא בין בזק בינלאומי, 012SMILE, אורנג' או להישאר ב 013NETVISION.

תודה

פורסם

ואתה חושב שאני יודע אנגלית בכלל

לפי סדר עדיפות

אורנג'

בזק בינלאומי

013NETVISION

שניהם טובים לדעתי

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל בשכונה שלי בירושלים יש NGN , תבדוק שוב

פורסם
  • מחבר

אפשר להתמקד בנושא? אני מבקש עזרה עם ספקיות, לא רוצה לשנות תשתית ולא מעניין אותי UFI ו NGN. אני בהוט ולא רוצה לחזור לבזק, טוב לי וזול לי.

פורסם

גבר

אם במקרה כמו הבחור מירושלים עם הNGN, גם לך יש ולא ידעת, אתה לא משדרג פה שום תשתית אז כבר בתשתית

בכל מקרה הייתי אומר בזק בינלאומי+מסלול גיימר

פורסם
  • מחבר

אני בהוט, בשביל לעבור ל NGN אני צריך לחזור לבזק ולשלם יותר. חוץ מזה אני עם 2.5M, לא משדרג מהירות, לא רוצה לשלם יותר. אם היה אפשר הייתי גם יורד ל 1.5M.

בזק בינלאומי + גיימר יהיה עדיף על אורנג'?

פורסם

אני לא יודע איך הם מול אורנג' אבל אני יודע ש014+ גיימר הם טובים ואני יודע שאם אתה ב014 בלי גיימר אתה תחטוף בעיטה בתחת כל פעם שתנסה לעשות משהו באינטרנט כשיש עומס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים