עבור לתוכן

שאלה לגבי מערכת HTPC + שאלות על החנות SKYPC

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין.

רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'.

אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל?

כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט).

שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק?

העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות.

בתודה מראש, אלעד.

פורסם

HTPC זה מחשב לכל דבר, הוא פשוט בנוי ככה שיהיה מתאים לחיבור למערכת קולנוע ביתית. אפשר לעשות איתו הכל, זה פשוט תלוי איזה כרטיסים יש בו.

על מנת לחבר אותו לטלוויזיה אתה צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (או יציאת DVI ומתאם).

על מנת לחבר אותו לכבלים אתה צריך כרטיס טלוויזיה. האיכות עדיין תהיה האיכות הזבל של הכבלים, כי ככה מגיע השידור. הדרך היחידה שהכבלים יהיו באיכות טובה היא אם תעשה מנוי בהוט או ביס על חבילת ה-HD.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה. האם זוהי הדרך האפשרית היחידה ? האם לא ניתן לקנות ממיר רגיל של חברה כל שהיא ולצפות בעזרתו באיכות מקסימלית?

ומה לגבי המלצות על SKYPC האם מישהו יכול לכוון אותי לשרשור שבוא רשום על החברה הנ"ל המלצות הקניה ?

בתודה , אלעד.

פורסם

כשאתה אומר "ממיר רגיל", אתה מתכוון ל-dvb-t?

אתה יודע שהדבר היחיד שתוכל לקלוט איתו זה הערוצים של הטלווזיה הישראלית, נכון? (ערוץ 1, 2, 10, 33 וערוץ הכנסת)

פורסם

ומה לגבי המלצות על SKYPC האם מישהו יכול לכוון אותי לשרשור שבוא רשום על החברה הנ"ל המלצות הקניה ?

החיפוש של הפורום יכול...

פורסם
  • מחבר

אין ממיר כזה שבעזרתו אפשר לקלוט את כל הערוצים שמשודרים מהכבלים הרגילים (שיש בכל בית שקע כזה), רק כשמחברים אותו לTV זה יהיה עם כבל HD או כבל אחר שיתן איכות צפיה טובה?

יותר הגיוני לשאול :

האם יש דרך אחרת לצפות בערוצים באיכות צפייה טובה מלבד ממיר של יס או הוט?

פורסם

אתה מודע לעובדה שעל מנת לצפות בשידורים של הוט (או יס), אתה צריך להיות מנוי של הוט (או יס), נכון?

ואתה מודע לעובדה שהאיכות של הכבל שמחבר בין הממיר זה לא מה שקובע את האיכות, אלא האיכות של השידור? (כמובן, אם השידור יהיה באיכות מעולה והכבל יהיה זבל אז איכות הצפיה עדיין תהיה גרועה, אבל בשידורי הטלוויזיה הרגילים לא משנה כמה הכבל שלך יהיה טוב, הוא לא יכול לשפר את האיכות של השידור).

פורסם
  • מחבר

אני מודע לעובדות שאמרת פה.

אני מתכוון לכך שאין לי ממיר של יס או הוט בבית ואני צופה אך ורק בערוצים רגילים מהשקע הרגיל שיש בכל בית.

לפי מיטב הבנתי כשאני מחבר את הכבל הרגיל לטלויזית LCD האיכות ירודה ממש והתמונה לא נקיה. על מנת לשפר את האיכות הדרך היחידה היא לחבר את הכבל הרגיל בבית מהשקע לממיר כלשהוא ומהממיר לחבר בחיבור אחר שהוא לא כבלים (לדוג': HDMI, RCA וכו') את הLCD.

השאלה שלי היא האם קיים ממיר דיגיטלי כל שהוא שניתן לקנותו בתשלום חד פעמי כמו זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734947

ובכך יהיה אפשר לראות את התמונה יותר חלקה בLCD, כלומר אחבר את הכבל הרגיל מהשקע בקיר אל הממיר הדיגיטלי ומהממיר אוציא כבל לדוגמא RCA או S-VIDEO אל הLCD. האם הדבר אפשרי?

פורסם

אני חוזר ואומר:

האיכות של הכבל שמחבר בין הממיר זה לא מה שקובע את האיכות' date=' אלא האיכות של השידור

[/quote']

השידורים האיכותיים שאתה יכול לקלוט, בלי מנוי להוט או יס, הם השידורים הדיגיטליים של ערוץ 1,2,33,10,99 (ובשביל זה אתה צריך את הממיר הדיגיטלי המיוחד). כל שאר השידורים שאתה יכול לקלוט בלי מנוי הם שידורים אנלוגיים של הוט, שבעקרון אתה לא אמור לקלוט. כיוון ששידורים אנלוגיים הם גם ככה באיכות זבל, אל תצפה להיות מסוגל לשפר את האיכות שלהם, עם ממיר דיגיטלי או בלי (ממיר דיגיטלי לא יעזור, כי זה סיגנל אנלוגי).

פורסם
  • מחבר

הערוצים שציינת הם הערוצים היחידים שאפשר לצפות בהם בתמונה חלקה? מה עם ערוץ המוזיקה 24 או MTV?

העיקר שתהיה תמונה חלקה ואיכותית כי עם הכבל הרגיל מהתקע האיכות על הפנים! תמונה לא חלקה כלל!

אשמח אם תוכל לכוון אותי לממיר שדרכו אוכל לצפות בערוצים שציינת ובעוד מספר ערוצים ( אם אפשרי).

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

וואי סלח לי אבל אתה בן אדם קרציה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה באמת.

איזה חוצפה, אני בסה"כ לא מבין איך הולך כל הסיפור הזה משום שנהיה לי סלט בראש מכל מיני אנשים שחושבים שיודעים משהו.

אז שאלתי כמה שאלות כדי להבין קצת יותר. צריך להתייחס בצורה כזו?

אני לא רוצה לעשות מנוי של הוט או יס בבית, משום שהמצב הכלכלי לא מאפשר, אני רציתי בסה"כ לדעתם עם יש משהו תחליפי שלא של שתי החברות אלא של חברה חיצונית שלא צריך לשלם דמי מנוי כל חודש.

פורסם

אין חיה כזו.

אם היה אז yes ו-hot מזמן היו תולים את הנעליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים