עבור לתוכן

סתם שאלה על זכרונות

Featured Replies

פורסם

האם זה לא טוב לשים 128 אחד ו64 אחד?

פורסם

למה לא?

עדיף שיעבדו באותה מהירות ובאותו cas אבל זה בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

יש לי 256 בזיכרון כדאי לי להוסיף עוד זיכרון?? כי ראיתי בתוכנה שמראה את כמות הזיכרון החופשי שמתי שהמחשב שלי עמוס נשארים לי רק 50

מגה פנויים

פורסם

כרגע אין טעם

רק אם אתה מכווץ ועורך סרטים וכל יני דברים כאלה שצורכים כמות עצומה של זיכרון יש צורך בינתתים לא צריך

פורסם
  • מחבר

הזכרונות של סמסונג לא טובים?

ואם כן למה?

פורסם

הזכרונות של סמסונג לא טובים?

ואם כן למה?

מצטרף לשאלה. ראיתי ברשת כמה הסתייגויות של משתמשים מסמסונג, בלי פירוט למה ויכול להיות שזה מה שאקבל

במחשב החדש. להימנע?

פורסם

יש לי 256 בזיכרון כדאי לי להוסיף עוד זיכרון?? כי ראיתי בתוכנה שמראה את כמות הזיכרון החופשי שמתי שהמחשב שלי עמוס נשארים לי רק 50

מגה פנויים

אם אתה עובד ב-XP או 2000 כדאי לך להרחיב כי מעל 320MB אתה יכול לבטל את ה-FILE PAGING מה שמשפר פלאים את המהירות והביצועים.

פורסם

מגה פנויים

אם אתה עובד ב-XP או 2000 כדאי לך להרחיב כי מעל 320MB אתה יכול לבטל את ה-FILE PAGING מה שמשפר פלאים את המהירות והביצועים.

את זה עוד לא שמעתי. יכול להביא מסמך ברשת?

פורסם

לי יש כרגע 320 RAM, אין לי בעיה לזרוק פנימה עוד איזה ציפ של 64.. אז אני אוכל לבטל את ה FILE PAGING? מה זה בכלל..

פורסם

תישבו התערבות בבקשה מה יעבוד יותר טוב וחלק בXP 256 rdram או 320 sdram במעבדי : פנטיום 4 1550 ופנטיום 3 866. >:( >:(>:( >:(>:(

פורסם

לי יש כרגע 320 RAM, אין לי בעיה לזרוק פנימה עוד איזה ציפ של 64.. אז אני אוכל לבטל את ה FILE PAGING? מה זה בכלל..

זיכרון ווירטואלי.

ההרדיסק איטי בעשרות מונים מהזיכרון ומתי שאתה מבטל את הזיכרון הווירטואלי המחשב לא משתמש בהרדיסק בתור RAM ואז התוכנות והמערכת בכלל עובדת יותר מהר.

פורסם

איך עושים את זה?

יש לזה גם השפעות שליליות?

תודה

פורסם

איך עושים את זה?

יש לזה גם השפעות שליליות?

תודה

כפתור ימני על MY COMPUTER ו-PROPERTIES.

לך ללשונית ADVANCED ותקיש על כפתור SETTINGS ב-PREFORMANCE.

יפתח לך חלון שאני ממליץ לסמן ADJUST TO BEST PREFORMANCE זה מבטל את כל הממשק והאפקטים הוויזואלים של ה-XP אבל חוסך כמה סיבובי שעון מהמעבד וזיכרון.

אח"כ לך ללשונית ADVANCED ותלחץ בתחתית על CHANGE וסמן NO FILE PAGING.

השינויים לא יתפסו לפני שתלחץ על SET.

ביטול ה-FILE PAGING לא דורש RESTART אבל ההחזרה שלו כן.

לא צפויות בעיות מיוחדות אם יש לך מספיק זיכרון אבל תמיד יש סיכוי שתוכנות לא ירוצו, אצלי רק ה-PHOTOSHOP עושה בעיות.

אבל זה שווה.

פורסם

אוקי

תודה רבה

אתה חושב שזה יהיה טוב אם יש לי 128 ראם בווינדוס אקס פי?

פורסם

אוקי

תודה רבה

אתה חושב שזה יהיה טוב אם יש לי 128 ראם בווינדוס אקס פי?

ממש ממש לא...

מתחת ל-320MB אין על מה לדבר. אולי אולי 256MB אבל זה גבולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים