פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים קניתי הארד דיסק 320 חדש לעסק המחשב שם ישן אז נאלצתי לקנות דיסק עם חיבור של IDEאני מצליח לחבר אותו הכל טוב ויפה אבל הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" שאני נכנס למאפייני חומרה החומרה נמצאת אבל רשום "דיסק לא מאותחל"איך אני מאתחל אותו במצב כזה? אני לא רוצה להתקין עליו וינדוס זה דיסק גיבוי נטותודה רבה לכם
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר תודה רבה לך על המענה המהיר ידידיאני מתנצל שלא חיפשתי בדקדוק בדביק בדרך כלל אני עושה את זה שאלה לי, אני כרגע מבצע את האיתחול, אחרי האיתחול הזה הכל יהיה בסדר כשאני אחבר אותו למחשב של העסק ? (לקחתי את זה הביתה כדי לפתור את זה)או שאני אצטרך לבצע איתחול מחדש? כי כרגע אין שם אינטרנט אז אני לא אוכל לגשת שוב
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר טוב אז אחרי שאת ההארד דיסק של הIDE הצלחתי להפעיל בהצלחה ניסיתי לעשות אותו דבר לעוד הארד דיסק חדש (סאטא) שקניתי בשביליהפעם הוא נותן לי שגיאות מערכת והוא לא מצליח לאתחל אותו, כמו כן הוא תוקע לי את המחשב והאקספלורר כל שניה נדפקאני לא מצליח לעשות כלום ברגע שאני מאשר את הכונן (כרגע עשיתי הסרה)בניהול מחשב זה רושם שהמחיצה תקינה (משום מה גם שהיא מלאה ב100 אחוז)עריכה: עשיתי עוד פעם וזה אומר שהאיתחול לא הושלם בהצלחה (חוזר חלילה)
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר טוב אחרי אינספור נסיונות אני נאלץ להסכים איתך כנראה שהכונן דפוק גם דרך דיסק של ווינדוס לא הצלחתי לפרמט אותו פעם רביעית באייבורי בשבוע.. אני הולך לשבור שיא בכל מקרה תודה רבה אם יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי סופית אם הדיסק פגום (למנוע ממני נסיעה מיותרת) אני אשמח לקבל גם אותה על הדרך שיהיה לילה טובה אתה בחור כארז
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים תוריד כלי אבחון מהאתר של יצרן הכונן. בסטיקי כוננים קשיחים יש קישורים לדפי הורדות התוכנות של היצרנים השונים. תבצע בדיקה פשוטה של SMART ועוד בדיקה של סקטורים ותדווח על התוצאות כאן.
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים מחבר הייתי באייבורי הבאתי להם את ההארד דיסק משום מה הייתי צריך להמתין בערך חצי שעה לבדיקה שלואבל בסופו של דבר הם אמרו שהם איתחלו אותו ושהכל בסדר בו, הגעתי הביתה ועכשיו הוא עובדמשום מה שאני נכנס למאפיינים שלו גם כשהוא עדיין ריק מופיע לי שיש בו 70 מגה תפוסים (לא מדובר בקבצים מוסתרים כי עשיתי עוד איתחול)מעניין איך זה יכול להיות, מה הכבל סאטא שלהם עשוי מזהב?
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים לא נעשה בו שימוש קודם? אז חייב פורמט מלא. אם הם ביצעו אתחול תוך חצי שעה אז סביר שהם ביצעו פורמט מהיר. לא ציינת נפח (עד כמה שאני זוכר) לכן קשה לומר. אם הם ביצעו פורמט מהיר אז יתכן שהכונן עדיין דפוק, אולי יש בו סקטורים דפוקים. ההמלצה שלי לבדוק את הכונן עם כלי היצרן עומדת בעינה: תוריד כלי אבחון מהאתר של יצרן הכונן. בסטיקי כוננים קשיחים יש קישורים לדפי הורדות התוכנות של היצרנים השונים. תבצע בדיקה פשוטה של SMART ועוד בדיקה של סקטורים ותדווח על התוצאות כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.