עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כי הסרבר מלא.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כי הסרבר מלא.

לא נראה לי...

אני גם לא יכול להכנס לסרברים אחרים...

פורסם

כי הסרבר מלא.

חחח, סיימון , לא תמיד , לפעמים הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר לשרת לאו דווקא כי הוא מלא...

פורסם

הוא דיבר על זה שה JOIN GAME כשאתה מקליק ימנית על החבר הוא בצבע אפור ולא ניתן להקלקה

אני גם לא מבין איך אני מוצא את האוייבים שלי - עד שאני מגיע לנקודה האדומה היא כבר נעלמת כי מישהו כבר טיפל בה. הדבר שאני הכי לא מבין זה איך יכול להיות שאני עושה בערך 7 קילים במשחק ואחרים עושים 20-30.

אויבים לבושים אחרת, שים לב.

כשתצליח לעשות קיל-סטרייק (הריגות ברצף בלי למות) תוכל להאיץ את מספר ההריגות באמצעות מסוקים טילים וכו..

קרא את העמוד הראשון בדיון, מפורטים שם כל האלמנטים של המולטי

פורסם

הוא דיבר על זה שה JOIN GAME כשאתה מקליק ימנית על החבר הוא בצבע אפור ולא ניתן להקלקה

נכון מאוד.

מה עושים?

פורסם

נו, מה לעשות - ככה לומדים.. :P

העניין הוא שכשאני מסתכל על השחקנים האחרים, אני תמיד מרגיש שהם הרבה יותר מהירים ממני. אני גם לא מבין איך אני מוצא את האוייבים שלי - עד שאני מגיע לנקודה האדומה היא כבר נעלמת כי מישהו כבר טיפל בה. הדבר שאני הכי לא מבין זה איך יכול להיות שאני עושה בערך 7 קילים במשחק ואחרים עושים 20-30.

כך גם בחשבון שהפינג שלנו פה בישראל יהיה בד"כ גבוה יותר משל שאר השחקנים, ככה שיש להם יתרון עליך, היריות שלהם יגיעו יותר מהר אליך מאשר שלך אליהם.

פורסם

חזרתי משבוע בטירונות ונהיה מ-60 ומשו ל-108 עמודים :screwy:

פורסם

טירונות?? תבקש פטור , תגיד להם שאתה לומד יותר על נשקים ולחימה בMW2... :lol::lol:

פורסם

אם בן אדם נימצא בMP וחבר שלו נימצא גם בMP, אבל בתהליך של חיפוש חדר/LOADING אפשרות הJOIN תיהיה אפורה.

אותו דבר עם אחד בSP ואחר בMP.

פורסם

לא יודע אם IW איפשרו את הפרוץ לכמה ימים בשביל למשוך קונים בכוונה, אבל זה עבד :D. אחרי ששיחקתי בפרוץ שנחסם, הלכתי היום בבוקר וקניתי עותק מקורי :)

פורסם

לא יודע אם IW איפשרו את הפרוץ לכמה ימים בשביל למשוך קונים בכוונה, אבל זה עבד :D. אחרי ששיחקתי בפרוץ שנחסם, הלכתי היום בבוקר וקניתי עותק מקורי :)

הפרוץ נחסם במולטי?

פורסם

העידכון האחרון מאפשר לפיראטים להגיע לבאר אבל לא לשתות ממנה,

מצליחים לשחק 2 דקות וזהו.

אתה משחק במקורי?

פורסם

הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לשום שרת.

אני אפילו לא רואה שרת 1!

פורסם

אתה משחק במקורי?

פורסם

הכי מעצבן במסלולי אימונים של הטירונות(שכבר שכחתי איך קוראים להם...אני כנראה באמת זקן) שאם אתה נכשל הם שולחים אותך לעשות backtracking כמו מפגר.במשחק זה מקפיץ אותך ישר להתחלה. והחבל,אוי החבל,איך שנאתי את החבל! בOpposing force הוא היה פיס אוף קייק! ופתאום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים