פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים וואי אני משתגע.. כל הזמן זה מעיף אותי מהמשחק ביגלל לאגים..מה זה.. בחיים לא היו לי בעיות חיבור למשחקים בעבר
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים יש מצב ש STEAM נותנת עכשיו לאנשים להתחבר עם גירסה פרוצה מחר אחרי שהם כבר יהיו מכורים הם יחסמו להם את צינור החמצן .... ואז יהיה בום של מכירות נראה לי שזה תוכנית מכירה לפיראטים..ממש לא מתאים לי לשלם 60$ על מוצר שאפשר להוריד אותו ולהנות ממנו בדיוק כמוני אני לא חסיד של "תתמכו בחברות התוכנה" אני פשוט קניתי כי הנחתי שזו הדרך היחידה לשחק במולטי וזו הסיבה היחידה שקניתי.........
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אשמח לחוות דעת על המערכת המזדקנת שלי האם המשחק ירוץ כמו שצריך עם על מקסימום רזו' & הגדרות?Intel® Core™2 Duo E7200 2.53Ghz@3.53GhzG.SKILL HK 4GBPalit HD4850 Sonic 512MB GDDR5Core: 750mhzMemory: 4000mhzPhilips 240BW8EB\00 1920*1200
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים לפי השכל הישר זה צריך לרוץ בסביבות החלקפשוט תוריד את הAA ל2 ואת הSPECULAR MAP לHIGH. ככה לא יהיו לך תקיעות בפניות החדות
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אתה רוצה לומר לי שהמשחק כבד יותר מCOD4 הראשון?חשבתי שזה מבוסס על DX9.0C כמו הראשון...
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים לדעתי המשחק ירוץ לך יותר חלק מהחלקה של חמאה רותחת על משטח טפלון בזווית 89 מעלות
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים יש מצב ש STEAM נותנת עכשיו לאנשים להתחבר עם גירסה פרוצה מחר אחרי שהם כבר יהיו מכורים הם יחסמו להם את צינור החמצן .... ואז יהיה בום של מכירות נראה לי שזה תוכנית מכירה לפיראטים.. ממש לא מתאים לי לשלם 60$ על מוצר שאפשר להוריד אותו ולהנות ממנו בדיוק כמוני אני לא חסיד של "תתמכו בחברות התוכנה" אני פשוט קניתי כי הנחתי שזו הדרך היחידה לשחק במולטי וזו הסיבה היחידה שקניתי......... EA עשו את זה בזמנו עם BATTLEFIELD 2 ועבד יפה מאוד. בהתחלה זה היה פתוח לפרוץ, אח"כ הם התחילו לצמצם את זה שזה היה פתוח רק בשעות מסוימות בסוף זה היה פתוח איזה שעה אחת ביום ואז זה נחסם לגמרי. בנקודה הזו קניתי את המשחק ביחד עם ההרחבה שלו.
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים למה אף אחד לא בצ'אט של הקבוצה [hwzone]?בכל מקרה, בא לי לשחק עם כמה חבר'ה פה, מישהו בא להזמין אותי?וכנסו לצ'אט.
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אתה רוצה לומר לי שהמשחק כבד יותר מCOD4 הראשון?חשבתי שזה מבוסס על DX9.0C כמו הראשון...אני רוצה לומר לך שהמשחק כבד מעט מCOD4, במשחק יש הרבה יותר טקסטורות ששוקלות יותר, והודות לטכנולוגיית הSTREAMING TEXTURE הSPEC MAPS והBUMP MUPS יכולות ליהיות יותר מפורטות. ברזולוציות ענק המשחק דורש הרבה זיכרון בשביל תנועה חלקה בכל חלקי הקמפיין
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים דרך סטים אבל אם כבר עושים משהו תעשה אותו נכון, אתה אמור לא להראות איך לעשות private match כי לא מקבלים שם XP, אם אתה עושה invite לפני שבוחרים private match זה יוצר קבוצה של שחקנים (נקרא party) שאיתם אתה יכול לחפש משחק ביחד ואתם תהיו באותו השרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.