עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עמוד 777.. (דווקה עכשיו קפץ עמוד@!$)

המשחק יצא משליטה,הקהילה מתחילה להבאיש..

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך נמאס לי לשמוע אנשים טוענים שכולם האקרים עם AIMBOT או WALLHACK כשברוב המקרים אי אפשר לדעת בוודאות וסתם מזבלים את הפה הורסים את האווירה... :facepalm:

רמת ההנאה שלי בCOD4 לא משתווה בכלל לעצבים שאני מקבל בMW2.

פורסם

זאת הבעיה נכון? שכולם אומרים איימבוט ,וולהאק,

דיי נו, יש בעיות אחרות

פורסם

בקהילת הXBOX360 כמות משתמשים לא קטנה בכלל חטפה באן בגלל האשמות שווא. לפחות אחרי כמה זמן הבאן ירד והם קיבלו L4D2 מתנה

פורסם

אני בטוח שלרוב המשתמשים היה שווה יותר להשאר בבאן ולא לחזור למשחק הזה..

פורסם

בעייתי מאוד המשחק הזה, חרב פיפיות.

יש משחקים שבא לך לשבור חצי בניין מעצבים ויש כאלה שבא לך לשבור חצי בניין משמחה. לי דווקא בזמן האחרות במקום שLady luck תחרבן עליי כמו תמיד היא תדווקא אוהבת אותי ויש לי משחקים מאוד חזקים. אבל אולי Lady luck שמחה אבל mister BUG החליט שהמשחק לא יעבוד לי שוב בנייד ואני זקוק לעזרה שכבר קיבלתי בתרד, בשל הכמות העצומה של הודעות כאן אין סיכוי שבחיים אמצא את הפוסט הזה של כאוס.

פורסם

כמו שאני זוכר בפעם האחרונה קאוס נתן לך את הפיתרון, פנה אליו ב Mister Steam

פורסם

אני בטוח שלרוב המשתמשים היה שווה יותר להשאר בבאן ולא לחזור למשחק הזה..

:yelclap::xyxthumbs:

good post

פורסם

כמעט שלושה חודשים שלא נגעתי במשחק הזה כי הייתי בדירת מעבר ועכשיו אני פשוט נגעל מהשחקנים...

זה לא שלא היו פעם מטוליסטים, קאמפרים וG18, אבל עכשיו בדיוק סיימתי משחק עם חבורה של זבלים שמתקמפרים ועוד אחד מהם דפק ניוק בסוף והמצב הרבה יותר גרוע...

אגב, מישהו שם לב לתופעה של קלאנים עם מטרות מעצבנות כמו לשחק רק עם G18/RPG או כל מטול אחר?

פורסם

אני היחיד שקיבל את המייל הזה?

Restoring your access to Call of Duty: Modern Warfare 2 on Steam

בלה בלה בלה בלה......

.We have reversed the ban, restoring your access to the game. In addition, we have given you a free copy of Left 4 Dead 2 to give as a gift on Steam, plus a free copy for yourself if you didn't already own the game.

:)

פורסם

My 60$ got banned for using the console! but I dont care, cause DICE is doing a great job

פורסם

אני היחיד שקיבל את המייל הזה?

Restoring your access to Call of Duty: Modern Warfare 2 on Steam

בלה בלה בלה בלה......

.We have reversed the ban, restoring your access to the game. In addition, we have given you a free copy of Left 4 Dead 2 to give as a gift on Steam, plus a free copy for yourself if you didn't already own the game.

:)

קרא כמה פוסטים אחורנית, חשבונות הוחרמו על פאדי וסטים מפצה במשחק L4D2 בחינם. פאק שלהם.

My 60$ got banned for using the console! but I dont care, cause DICE is doing a great job

:police:

פורסם

, cause DICE is doing a great job

דווקא לא, למשחק הזה גם לא חסר בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים