עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^אהבתי..

הצלחתי לעשות ב pit לבד 23.75 עם M9, היה קשה.. מה הזמן שלכם לבד?

21.70

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

21.70? זה בכלל אפשרי..? כמה זמן חרשת על זה אה? אני השגתי את התוצאה אחרי איזה 25 דקות של מאמצים.

פורסם

אין כמו לנצח משחק סאבוטאז' בפחות מ5 דקות D:

פורסם

פעם אחת שיחקתי סבטוג' לקחתי פצצה ראשון הטמנתי והצלחנו להגן עליה, זה לקח רק הטמנה אחת. נראה לי הוא נגמר אחרי איזה שתי דקות וחצי.

דרך אגב היום קניתי את הG500 עכבר מדהים איזה מישהו לא הפסיק לקרוא לי aimbotter', WH ואפילו גוד מוד, חחחח התחננתי שידווח עלי כבר רק שישתוק.

פורסם

אין כמו לנצח משחק סאבוטאז' בפחות מ5 דקות D:

זה קורה לי הרבה כי בדר"כ אני היחיד שבכלל מנסה להטמין את הפצצה וכולם מתקמפרים ומנסים להשיג הריגות קלות. כמה פעמים הצלחתי לסיים תוך דקה, פשוט רצתי, חטפתי את הפצצה הטמנתי אותה ושמרתי עליה עד שהיא התפוצצה (דרך אגב, BLAST SHIELD מאוד עוזר כי תמיד מנסים להרוג אותך עם רימונים כשאתה מטמין את הפצצה או שומר עליה).

לפני כמה ימים עשיתי את זה, ובסיבוב השני קלטתי שכל הקבוצה שלי הם סנייפרים שמתקמפרים ולא מנסים בכלל לבצע את המשימה אז אמרתי להם שיפסיקו להתקמפר ושיעזרו לי להטמין את הפצצה, אז הם התחילו לקלל אותי למה אני בכלל רוצה שהמשחק יסתיים מהר :kopfpatsch:

בגלל הגישה המפגרת הזאת אני בקושי משחק בסבוטאג' ובמודים השונים, אני תמיד מרגיש שאני ה"פרייאר" היחיד שבכלל מנסה לבצע את המשימה ולא אכפת לו מההריגות.

פורסם

פעם אחת שיחקתי סבטוג' לקחתי פצצה ראשון הטמנתי והצלחנו להגן עליה, זה לקח רק הטמנה אחת. נראה לי הוא נגמר אחרי איזה שתי דקות וחצי.

דרך אגב היום קניתי את הG500 עכבר מדהים איזה מישהו לא הפסיק לקרוא לי aimbotter', WH ואפילו גוד מוד, חחחח התחננתי שידווח עלי כבר רק שישתוק.

למה לא פשוט השתקת אותו?

פורסם

זה היה בצ'אט.

פורסם

21.70? זה בכלל אפשרי..? כמה זמן חרשת על זה אה? אני השגתי את התוצאה אחרי איזה 25 דקות של מאמצים.

אהה הבנתי אתה הורדת את הזמן של ה accuracy. אני לא מתייחס ל accuracy, אלא כמה תכלס ("פיזית") יצא לך. לא יודע כמה accuracy הייתה לי, אבל כנראה המון כי לא פספסתי ירייה ועשיתי איזה 6 הריגות כפולות (one shot 2 kills).

ואני אוהב שקוראים לי צ'יטר. זה מחמיא לי.. :hat:

פורסם

אהה הבנתי אתה הורדת את הזמן של ה accuracy. אני לא מתייחס ל accuracy, אלא כמה תכלס ("פיזית") יצא לך. לא יודע כמה accuracy הייתה לי, אבל כנראה המון כי לא פספסתי ירייה ועשיתי איזה 6 הריגות כפולות (one shot 2 kills).

....

יצא לי זמן אמיתי 21.70

נכנסתי ממש לקטע של זה

פורסם

אותי זה מעצבן, תלמד להפסיד לפני שאתה מתחיל לשחק

פורסם

איך אפשר ללמוד להפסיד לפני שמתחילים לשחק? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם

:imwithstupid:

פורסם

**הודעה צונזרה- תוכן לא חוקי**

פורסם
  • מחבר

psychuil- התלבטתי אם אתה תהיה הראשון שמקבל פה אזהרה והיית מאוד קרוב.

לכל מי ששכח איפה הוא- HWzone לא תומכים בתוכן לא חוקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים