עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא אוהב שעושים לי את זה ולא סובל לעשות את זה, אבל יש פרק שלנקרא danger close pro, ויש פרק שנקרא OMA, הם הולכים דיי טוב יחד, וכדי להשיג danger close pro אין מה לעשות-צריך להתלכלך קצת, אחרת זה יקח חודשים. DJ, אתה השגת danger close pro רק עם semtex? וד"א גם סיימתי את כל השוטגאנים בכל ה assault rifles באותה הזדמנות, כך שאני יותר קרוב לטייטלים..

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני את הDANGER CLOSE פרו שלי השגתי בדרך ישרה עקומה, דרך שרת פרוץ.

אגב סמטקס אני הפסקתי להשתמש בסמטקס והתחלתי לבשל רימונים, קצת יותר מסתדר לי לתזמן את הפיצוץ ולהשתמש בקירות להקפיץ

פורסם

אני רק ב throwing knives. הכי שימושי והכי מציל חיים. כל פעולה שאי אפשר לירות-אפשר לזרוק סכין בלי delay: תוך כדי לקיחת care package, טיפוס על sulamot, לאחר ספרינט, לאחר דקירה וכו'...

אגב הפיצוץ של semtex יותר חזק.

פורסם

תוצאה חמודה שיצאה לנו.. מה אתם חושבים?

פורסם

עומרי באיזה רזולוציה צילמת את זה?

משום מה זה ב16:9 כמו בקנוסולות (רחב יותר) ולא ב16:10 כמו בPC בד"כ

פורסם

זה בעריכה

פורסם

זה בעריכה

בעריכה אפשר לשנות את זה ל 16:9 ,אבל אין שם 1080p שזה מאוד מוזר, כשאני העלתי סירטונים האיכות הייתה כמעט כמו המשחק בלייב..

פורסם

חברס ... מישהו נפל פה על XP BOOST? שיחקתי FFA בRUST, והיתה הודעה על בוסט ואז במהלך המשחק עליתי ל-70(כשהייתי 57 לפני). ???

אני משחק כמובן במקורי.

יש דרך לחזור לרמה שלי?

רשמתי גם הודעה בפורום הרשמי, נראה מה יענו ...

זה מה שהיה לי http://www.youtube.com/watch?v=LkQga-YSCqs

פורסם

לי זה קרה כבר פעמיים...

דבר שגרתי במשחק הזה.

פורסם

שגרתי? חחח ...

אז הרבה פרסטיג'רים למיניהם בעצם עולים ככה רמות? :s07:

פורסם

למעשה רובם. צריך לגבות הכל ופשוט להתרגל.. :bash::kopfpatsch:

פורסם

לי זה קרה 3 פעמים, עכשיו אני פרסטיג' תשיעי בזמן שאני צריך להיות פרסטיג' שביעי. פשוט כל פעם שעשו לי את זה עשיתי פרסטיג' כי זה לא כיף

פורסם

גם אני חושב עכשיו לעשות פרסטיג' בגלל זה, לפני זה התכוונתי להגיע ל-70 ולהישאר עם זה. :nixweiss:

פורסם

כה, זה מעצבן רצח, אני בסוף שהפרסטיג הרביעי שאני אמור להיות באמצע של השלישי

נ.ב - חחח אהבתי Chaos.... ד"א איך אתה מתמודד עם העשיית שוטגן לנשק? צריך 20 מטולים... פעם הבאה אני ישנה את הניק לפני שאני עושה את זה גם כן :P

פורסם

גם אני חושב עכשיו לעשות פרסטיג' בגלל זה, לפני זה התכוונתי להגיע ל-70 ולהישאר עם זה. :nixweiss:

מה הכינוי שלך במשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים