פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים איך השגת את הNUKE? גנבת חבילה של מישהו עם סטריק של 25?? מקסים חכה חכה , יום רביעי בערב /גג חמישי , אני דואג לתפור אותך כשאתה תהיה עם הRIOT SHIELD , מילה שלי.... :lol: אני מניח שאפשר לקבל אותו גם בCare Pack.
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים זה פשוט מפחיד... מדי פעם אני נזכר במשחק באמצע השיעור... וכל כך בא לי לשחק!!!!!לי זה קורה בערך עם כל משחק שאני ממש נהנה ממנו.שאלו רוב המשחקים שאני משחק.
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים גם לי מאוד מתחשק לשחק פה כל הזמן רק שאצלי זה ספציפית לשחק במולטי , הסינגל לא תפס אותי כמו זה שבCOD4... חוץ מזה שאני צריך לפתח את דירוג הפרסטיג' שלי במולטי...
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים איך אני מבטל את ה-HUD?חשבתי שכשמשחקים ברמה הכי קשה אז זה יורד אוטומטית...ניסיתי למצוא באפשרויות בתוך המשחק אבל אין שם כלום :-[המשחק קל מדי
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אין אפשרות כזאת...זה לא כמו ב"פאשלה-פוינט" (כל הזכויות שמורות לסיימון) שבהגדרת הרמה הכי קשה , כל העזרים יורדים...
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים איך אני מבטל את ה-HUD?חשבתי שכשמשחקים ברמה הכי קשה אז זה יורד אוטומטית...ניסיתי למצוא באפשרויות בתוך המשחק אבל אין שם כלום :-[המשחק קל מדיתגובות כמו אלה גורמות לי להבין כמה אני גרוע במשחקי FPS :-\
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים רק אני לא רואה אף שיפור בגרפיקה ?או שפשוט יש אצלי בעיה ממש קשה, שמישהו ייסתכל על התמונות וישווה אותן עם איך שזה עובד אצלו בבקשה.קחו בחשבון שאלו תמונות מוקטנות שצולמו במקור ברזו' יותר גבוהה, מה שמעלה את איכות התמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים היי NAVK 2הגרפיקה שלך יפה מאוד, אני רואה בדיוק כך על מסך CRT 17 ברזולציה של 1440 על 900 .רוני
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים דיכאוןב-COD 4+5 זה היה יורד :'(בסינגל לא זכור ליאני יודע שבמולטי רק במצב HARDCORE זה היה יורדNAVK2גרפיקה ממש ממש לא מרשימה (אל תעלב אחי)אצלי רואים ממש טובתגובות כמו אלה גורמות לי להבין כמה אני גרוע במשחקי FPS :-\המשחק באמת קל וקצר. אני עברתי אותו על הרמה השלישית ב10 שעות משחקעכשיו שאני כבר מכיר את המשחק, על הרמה הרביעית זה אמור לקחת לי אותה כמות זמן או אולי קצת יותר בכל מקרה המחשק קצר וקל מדי למרות שהNPC דווקא מתנהגים סבבה ברמה ה3 הם אף פעם לא יורים אליך מאותו מקוםתמיד יורים מחור אחד ואם אתה מתחבא ומחכה שיפסיקו לירות כדי לצאת להרוג אותם הם כבר לא שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.