פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים ^^ i agree אגב, אני bGz+_DagdeGun_+ סיימון, איך אני יכול לקבוע שאני אשחק בשרת שהחבר'ה פה נמצאים..??
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים יש לי שאלה למי שגמר את הסינגל- לא הבנתי, למה הגנרל בגד בכולם? הוא היה עם MAKAROV?! למה הוא התכוון שהוא אמר שהוא איבד 30,000 איש תודה.. למה אף אחד לא עונה לי
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים ^^ i agree אגב, אני bGz+_DagdeGun_+ סיימון, איך אני יכול לקבוע שאני אשחק בשרת שהחבר'ה פה נמצאים..?? שלח לי בקשה חברות ולפני שאנחנו משחקים אני שולח הזמנה לכולם, מי שבא בא. SimonSix
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים לגבי גורם ההתמכרות אם אני מוחק את המולטי אני עדיין אוכל לשחק קואופ אונליין אני שוקל ברצינות לעשות את זה אני הולך לבאס אותך. הם הולכים יד-ביד אם תנסה למחוק את המולטיפלייר זה ימחק את כל המשחק, כולל הסינגל.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים שלח לי בקשה חברות ולפני שאנחנו משחקים אני שולח הזמנה לכולם, מי שבא בא.SimonSixדרך איפה?ז"א איפה אני אמור לשלוח בקשת חברות? בסטים?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים חברים... רובכם רוצים דגל ישראלי בתור TITLE...אתם מוזמנים להצטרף לתמוךhttp://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=173632
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר יש לי שאלה למי שגמר את הסינגל-לא הבנתי, למה הגנרל בגד בכולם? הוא היה עם MAKAROV?! למה הוא התכוון שהוא אמר שהוא איבד 30,000 אישתודה..הנה הסבר קצר: --ספוילרים לשלב האחרון--אין קשר ישיר לאיבוד 30,000 חיילים של הגנרל שפרד, לבגידה שלו ב-task force 141. זו הייתה פשוט עוד אבן דרך שדירדרה אותו לתהום.העובדה שכ"כ הרבה חיילים שלו נהרגו ועל פי דעתו, הם לא קיבלו תשומת לב ראויה ופשוט המשיכו הלאה.גנרל שפרד לא שיתף פעולה עם מקארוב.את זה אפשר להבין לפי העובדה שפרייס עולה על ערוץ התקשורת של מקארוב ומספר לו שלשפרד יש מידע מודיעיני לגביו והוא מנסה להחריף את העימות בינהם.אם שמת לב, שפרד לא אהב את ההתנהלות של קפטן פרייס וצוות 141 (זוכר את המשימה שפרייס ניתק את הקשר כדי לבצע את המשימה כפי שרצה בעצמו?).הבגידה שלו למעשה הייתה מהלך שהיה צריך להביא אותו ואת הצוות שלו לתהילה ובעצם להפוך אותו לגיבור לאומי (עד שפרייס החליט להראות לו איזה גיבור לאומי הוא יהיה).ובגלל זה בסצינה האחרונה רואים קרב של הכוחות של שפרד לוחמים בכוחות של מקארוב, כשמצד שני הם מנסים גם לצוד את פרייס וסואפ- השארית של 141.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים חברים... רובכם רוצים דגל ישראלי בתור TITLE...אתם מוזמנים להצטרף לתמוךhttp://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=173632הגבתי שם למרות שאני לא הולך להשתמש בדגל...אבל עקרונית, צריך שיהיה
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מישהו מכיר חנות בב"ש בה ניתן לקנות את המשחק במחיר נורמאלי?בטויזרס אמרו לי שהוא עולה 300 ואני זוכר שאמרו פה בפורום איפושהו שגם בבאג הוא עולה 300
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים כל הכבוד לחברת VALVE וINFINITY WARD הקלוקלות, שפעם אחר פעם מצליחות להרעיף עליי בעיות טכניות :xyxthumbs: נכנסתי הרגע לSTEAM וניסיתי להפעיל את המשחק. להפתעתי במקום להפעיל אותו הוא פתח לי שוב פעם את ההודעה הנדושה "Completing installation" אחרי רבע שעה שהסטים היה תקוע על ההודעה הזו, קיבלתי הודעה "Error: incomplete installation (16)". בדיוק כמו ביום הראשון כשהמשחק לא הותקן לי טוב. המשחק פשוט הפסיק לעבוד. ומסתבר שגם לחבר שלי קרה בול אותו הדבר. כל הכבוד וואלב וכל הכבוד אינפינטי על יכולותיכם הטכניות הגבוהות. משחק שמוכר 7 מליון עותקים ביום הראשון והופק בתקציב של איזה 50 מליון, אבל בעיות טכניות של ילדים בני 4 הם לא מסוגלים לפתור.פשוט כל הכבוד.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים הנה הסבר קצר: --ספוילרים לשלב האחרון--אין קשר ישיר לאיבוד 30,000 חיילים של הגנרל שפרד, לבגידה שלו ב-task force 141. זו הייתה פשוט עוד אבן דרך שדירדרה אותו לתהום.העובדה שכ"כ הרבה חיילים שלו נהרגו ועל פי דעתו, הם לא קיבלו תשומת לב ראויה ופשוט המשיכו הלאה.גנרל שפרד לא שיתף פעולה עם מקארוב.את זה אפשר להבין לפי העובדה שפרייס עולה על ערוץ התקשורת של מקארוב ומספר לו שלשפרד יש מידע מודיעיני לגביו והוא מנסה להחריף את העימות בינהם.אם שמת לב, שפרד לא אהב את ההתנהלות של קפטן פרייס וצוות 141 (זוכר את המשימה שפרייס ניתק את הקשר כדי לבצע את המשימה כפי שרצה בעצמו?).הבגידה שלו למעשה הייתה מהלך שהיה צריך להביא אותו ואת הצוות שלו לתהילה ובעצם להפוך אותו לגיבור לאומי (עד שפרייס החליט להראות לו איזה גיבור לאומי הוא יהיה).ובגלל זה בסצינה האחרונה רואים קרב של הכוחות של שפרד לוחמים בכוחות של מקארוב, כשמצד שני הם מנסים גם לצוד את פרייס וסואפ- השארית של 141.אבל למה פרייס ניתק את הקשר ונתן לצוללת לשגר את הטיל?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים גאד דאמ איט!למה לסיים את המשחק ככה?!?לפחות יכלו לתת משהו יותר טוב מהמוזיאון בסוף
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים הקרדיטים בסוף בשילוב עם המוזיקה והמוזיאון היה דבר נפלא.תמיד בסדרת COD היה קרדיטים מעניין ולא סתם מסך שחור עם כתוביות.באמת SP מספר אחד בכל השוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.