פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים איזה משחק ענק!!!!!פשוט מדהים!!!כל כך כיף שאי אפשר להסביראלופים INFINITY WARD אין עליהםמה שהכי איכזב אותי זה שהסינגל קצר רצח!!!בישיבה אחת סיימתי את כל המשחק (חוץ מהשלב הראשון שאותו עברתי יום לפני)וזה עוד על הרמה השלישיתהיה קטע שלא ממש הבנתי (ספוילר)במשימה עם הצוללת שפרייס נכנס לתוך הצוללת בסוף...אחד מהיחידה קורא לו שעה שיברח משם ובסוף הוא אומר לו כזה "פרייס הטיל עומד לצאת!!!" אז פרייס אומר לו "GOOD"ואז במשימה הבאת פרייס שוב עובד עם הטובים.......מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קרה שם בבקשה? הטיל פגע בלווין שגרם לשיבושום של המון מכשירים בשדה הקרב כמו האופטיקה, וזה בעצם היה המניע של פרייס - לשבש את המלחמה, אותה מלחמה שהיתה האינטרס המשותף של שפרד ומקרוב.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים הטיל פגע בלווין שגרם לשיבושום של המון מכשירים בשדה הקרב כמו האופטיקה, וזה בעצם היה המניע של פרייס - לשבש את המלחמה, אותה מלחמה שהיתה האינטרס המשותף של שפרד ומקרוב. נכון אבל למה פרייס נתן לצוללת לשגר את הטיל? ברגע שהוא אמר "GOOD" חשבתי שהוא התגלה כבוגד איזה יופי ! http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0 OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואוווווווו פשוט ענק!!!!!!!! :lol:
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים איפה הכי כדאי לקנות את המשחק? שווה לקנות אותו דרך סטים (225 שקל) ושיוריד אותו בלילה?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אם רכשת את המשחק אתה יכול להוסיף אנשים לחברים ולעשות להם INVITE/JOIN אם לא הייתי רוכש את המשחק איך הייתי משחק? : יש איזה קבוצה של HWZONE באתר של STEAM?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים איפה הכי כדאי לקנות את המשחק? שווה לקנות אותו דרך סטים (225 שקל) ושיוריד אותו בלילה?אני ממש מופתע מהמחיר שמוכרים אותו, אחרי שראיתי במכירה הפומבית שמכרו אותו ב165 שקל!ניראה לי כדאי לארגן עוד קנייה קבוציתית
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים המחיר (60 דולר) הוא אוניברסלי - לא נראה לי שמישהו ימכור אותו ב-165 שוב בזמן הקרוב...
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אף אחד כבר לא ימכור מכירה קבוצתיתכי המשחק כבר יצא ועכשיו אין ציפייה של לפני המשחק ולקבל אותו ראשון
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אם תתארגן קבוצה גדולה ימכרו להם במכירה קבוצתית בלי שום בעיה, רק שתתארגן קבוצה כזאת.מבחינת החנות לא משנה שהמשחק כבר יצא, העניין הוא למכור כמות גדולה וליצור יותר רווח.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אם תתארגן קבוצה גדולה ימכרו להם במכירה קבוצתית בלי שום בעיה, רק שתתארגן קבוצה כזאת.מבחינת החנות לא משנה שהמשחק כבר יצא, העניין הוא למכור כמות גדולה וליצור יותר רווח.אז אולי ננסה להרים אחת כזאת?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אני זורם לחלוטיןהבעיה שזה יקח כמה ימים ואני כבר מת להשיג את המשחק אני הולך היום לחפש אותו בקניון בתקווה למצוא במחיר נורמאלי....
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אני לא הייתי בונה על זה.. באג לדוגמה מוכרים אותו ב-300 שקל שזה 80 דולר - 20 דולר יותר מכל מקום אחר...
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים באג זה באג, אם הם היו מוכרים מסטיקי בזוקה הייתה יכול לקנות מסטיק יחיד בשלושה תשלומים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.