עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מדוייק מאוד אבל חלש.ממליץ לך לשחק עם FMJ.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 640.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשהפעלתי הבוקר את המשחק לאחר העדכון, נורטון כתב לי הודעת אזהרה לגבי אחד הקבצים של המשחק, שהוא לא מוכר ופחות מעשרה אנשים בעולם אישרו אותו. מישהו קיבל משהו דומה?

נראה לי שוירוס תקף לי את המשחק. אין לי שום קול במהלך המשחק. :-\

פורסם

ACR ,נשק הכי יעיל למפות גדולות, פשוט ככה, אבל פנים מול פנים הוא ממש נרקומן :cool2:

פורסם

WTF

1000 הדשוטים?

נראה לי בכל ה2 וחצי פרסטיזים שלי עשיתי 1000 הדשוטים בכל הנשקים שלי ביחד בניגוד להריגות שיש לי בערך 20 אלף.

דרך אגב אני לא יכול להכנס למשחק הוא רושם לי "game unavailable"

פורסם

לידיעתכם: FMJ לא עושה יותר נזק, הוא רק נותן חדירה טובה יותר לשריון.

http://www.youtube.com/watch?v=TCH-t_OtOwQ

ואיך לעזעזל אני עושה מילה שהיא לינק בעצמה?

פורסם

לכל מי שחי בסרט, FMJ לא מוסיף אף לא טיפה דמג' לנשק, אלא רק מוריד מהDAMAGE REDUCTION שהנשק מקבל כשיורים דרך קירות וחומרים מסויימים.

אני לא ידוע מי פה חדש ומי פה לא, אבל עוד מימי COD4 אחרי שפרצו את הקבצים ידוע טוב מאוד שגם נשקים שהSTATS שלהם במשחק היו מאוד שונים היו בעצם בעלי מספרים זהים לחלוטין בקבצים.

כאוס הקדים אותי :D

פורסם

לא רשמתי שזה מוסיף דמג'.

פורסם

מה קורה לי בזמן האחרון?? אני חלוד, כל משחק, הבדלים של רק 1-3 בין ההריגות למיתות ופעם ב...איזה משחק עם יותר מיתות מהריגות :-X

פורסם

אירוני שמי שמשחק הרבה חלוד, מי שפחות לא. קרה לי לא מעט פעמים שהייתי חורש שעות ומתעייף ומתחיל למות מלא פעמים, ואז לא משחק איזה יומיים שלושה ולאחר מכן כשאני משחק אני מפציץ 8)

הנה עובדה כמה ימים לא שיחקתי בגלל סטים, משחק אחד עשיתי במשתמש של אחי וכמעט הבאתי ניוק. משמע-קום קצת מהכסא ולך תעשה יוגה או משהו :P

וסביר להניח שאני לא אשחק הרבה בזמן הקרוב, לעזעזל עם כל המגנים והבגרויות האלה :kopfpatsch:

פורסם

אירוני שמי שמשחק הרבה חלוד, מי שפחות לא. קרה לי לא מעט פעמים שהייתי חורש שעות ומתעייף ומתחיל למות מלא פעמים, ואז לא משחק איזה יומיים שלושה ולאחר מכן כשאני משחק אני מפציץ 8)

הנה עובדה כמה ימים לא שיחקתי בגלל סטים, משחק אחד עשיתי במשתמש של אחי וכמעט הבאתי ניוק. משמע-קום קצת מהכסא ולך תעשה יוגה או משהו :P

וסביר להניח שאני לא אשחק הרבה בזמן הקרוב, לעזעזל עם כל המגנים והבגרויות האלה :kopfpatsch:

המוח לך עובד כמו כרטיס מסך אחי, חלאס, לא נורא, חופש מהמחשב זה טוב. :cool2:

פורסם

אני הדוגמא לזה :P

פורסם

מישהו פה משחק ב FFA?

חסר לי אנשים נורמאלים לשחק איתם שם אם כן תגידו אשמח להוסיף מישהו

פורסם

מישהו פה משחק ב FFA?

חסר לי אנשים נורמאלים לשחק איתם שם אם כן תגידו אשמח להוסיף מישהו

CHIFF , לא ידעתי שאתה פה, אני מכיר אותך, אתה CHIFUSS או משהו כזה ,לא?

עכשיו אולי תפסיק לקרוא לא צ'יטר :smile1:

כולם פה מכירים אותי ויודעים שאני לא, אז הנה ,אולי הגענו להבנה הדדית, אני לא צ'יטר :cool2:

פורסם

אני בד"כ בFFA, לפעמים גם עם דגדה ביחד.

הניק שלי במשחק: LostZealot

פורסם

CHIFF , לא ידעתי שאתה פה, אני מכיר אותך, אתה CHIFUSS או משהו כזה ,לא?

עכשיו אולי תפסיק לקרוא לא צ'יטר :smile1:

כולם פה מכירים אותי ויודעים שאני לא, אז הנה ,אולי הגענו להבנה הדדית, אני לא צ'יטר :cool2:

אהה אתה לא צ'יטר ? :lol: :lol: :lol:

המצאתי צ'יט חדש שגורם לאויב להיות עקום.הכוונה היא שהאויב מכוון עליך,באה יד קטנה ומטה את הנשק למעלה :lol:

אגב..

למישהו יצא להרוג שני אנשים עם סטינגר ? פאקינג תאונת עבודה ! :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים