פורסם 2010 באפריל 615 שנים ^^ אתמול (או שלשום? לא זוכר..) שיחקתי כמה משחקי FFA ופשוט כולם היו קאמפרים מסריחים. זה פשוט לא היה כיף. ובכל זאת, כמובן, הייתי בין השלושה הראשונים כל המשחקים.
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מוזר... ב FFA אני קבוע במקום1/2 בשאר המצבים... אפילו לא קרוב את כל הצ'אלנג'ים של יחס הריגות/מיתות, לא למות וכאלה עשיתי רק ב FFA כנ"ל , FFA לדעתי הוא יותר קל מהמודים האחרים
פורסם 2010 באפריל 615 שנים חבר'ה .. הרכש החדש הגיע ;D XBOX360 Elite 120GB HDD 2 Wireless Controllers XBOX Live headset ו2 משחקים חינם עם הבאנדל. בלי שום פריצה .. רק מקורי . לא בא לי להסתכן בבאן D: אם למישהו מהחבר'ה הטובים פה יש אחד .. אני ישמח שהוא יוסיף אותי לXBL הגיימרטאג שלי - xQuntix היום הזמנתי באינטרנט את MW2, Helo 3:ODST, Street Figther IV שוויץ -
פורסם 2010 באפריל 615 שנים תתחדש חבל לא קנית PS3 אם אתה כבר הולך על רק מקורי, רק בגלל שגם לי יש אבל אין הרבה ישראלים שמשחקים ברשת
פורסם 2010 באפריל 615 שנים http://www.youtube.com/watch?v=QJAbCuwcWxo&feature=player_embeddedאני לא כזה התלהבתי..נו מילא
פורסם 2010 באפריל 615 שנים דווקא זה שהוא ישב וקילל (ושמו ביפים על הקללות) די הצחיק אותי (כי אני במצב כפית כנראה...)
פורסם 2010 באפריל 615 שנים את הפרסומת הראשונה אהבתי,כל השאר סתם זבאלה.אתם יודעים שאפשר לשנות צבע של קלאס ? תנסו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.