פורסם 2010 במרץ 2815 שנים אני לא יודע מה איתך אבל אצלי על הקופסא בצד שמאל למטה יש 18 יפה כזה באדום של PEGI
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים הקופסא שלי בעיר אחרת לא בדקתי הנקודה עדיין אותה נקודה, זה שהם ילדים זה לא תירוץ
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים שטויות ,גם כתוב שאסור להוריד פרוצים ואסור זה ואסור זה, תהיו רציניים שנייה .... תתייחסו למה שקורה בשטח..
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים ברור... אבל אתה אמרת שהמשחק מיועד לילדים ואנחנו בשטח שלהם... הם בשטח שלי, כנראה שנצטרך להרוג אותם
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים :lol: זה מה שקורה רוב הזמן, הם נהרגים ..ואז מתחילים המטולים, כשהם מפסידים, זה אופי.
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים זוכרים את גל השמועות על MMO מאסיבי מבוסס על העולם של COD? רק דבר כזה יכול להציל אתכם מגל של צוציקים בני 12 ומטה. לא מדבר על כולם, יש חברה בני פחות 11 שמתנהגים הרבה יותר הולם מחברה בני 18+ אבל עדיין, הרוב הוא זה שקובע את הסטיגמה...
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים זה בסך הכל משחק, גם אני מאוד ממורמר ,אבל הפסקתי להתעצבן כבר מזמן, זה משחק ,משחקים מיועדים לילדים, זה העולם שלהם כנראה, הם בוחרים איך לשחק, לא אכפת להם איך לשחק, התפיסה שלהם שונה קצת, אבל חפיף, לא נמות מזה, תזכרו, הם ילדים ,זה נועד להם...(לרוב), אז בואו ננסה ליהנות ולהתעלם מרוב השטויות. אין אנשים כמוך..... אני לא מכיר אותך באופן אישי אבל מאיך שראיתי אותך משחק ומגיב לי על שאלות ששאלתי אתה אחד האנשים היותר צנועים ומוכשרים שיצא לי לפגוש
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים אין אנשים כמוך..... אני לא מכיר אותך באופן אישי אבל מאיך שראיתי אותך משחק ומגיב לי על שאלות ששאלתי אתה אחד האנשים היותר צנועים ומוכשרים שיצא לי לפגוש omg חברה שלי לא מחמיאה לי ככה, אני באמת מעריך את זה, אני לא יודע על מה אתה מדבר, אני חרא של בנאדם באופן כללי סתם, רב תודות, באמת! וPEACE ,היום,אחרי שאחזור מהעבודה, נעשה את האימון מסודר ;D
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים הלו הלו הלו, הסטים שלי יעבור לאון ליין סוף סוף מחר אני מקבל את העכבר החדש... פסח שמח אנשים
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים דרך תפריט הBARRACKS איפה שיש גם את הCHALLENGES יש למטה גם אופציה PRESTIGE MODE. שיהיה במזל טוב. קח בחשבון שזה ימחוק את ההתקדמות שלך בכל צ'אלנג' שלא יהיה,ככה שאם יש משהו שרצית לסיים(נגיד צ'לנג'ים של נשק או קילסטריק מסוים אולי תרצה לסיים אותם קודם ורק אז לעשות את הפרסטיג'.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אולי פשוט מטול רימונים, RPG, אקימבו G18 וילדים שצועקים במיקרופון לא מעצבנים אותך.מטול , RPG ואקיבו הם חלק מהמשחק , אין מה לעשות ולא זה לא מעצבן אותי.בקשר לילדים שצועקים , הם יכולים לצעוק עד שהמשחק מתחיל עד כמה שאני ידוע , במהלך המשחק לא נתקלתי בדיבורים.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מטול , RPG ואקיבו הם חלק מהמשחק , אין מה לעשות ולא זה לא מעצבן אותי. בקשר לילדים שצועקים , הם יכולים לצעוק עד שהמשחק מתחיל עד כמה שאני ידוע , במהלך המשחק לא נתקלתי בדיבורים. מסכים לגמרי. תוסיף אותי לסטים אם אתה רוצה.... אני KOLSHAMEN. כשיצאו המפות החדשות אני רוצה לשחק עם מישהו שלא יבכה כל הזמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.