פורסם 2010 במרץ 915 שנים הם גם לא אמרו "לא" , פשוט לחכות לעדכונים/פאטץ' שיסדרו את הבעיות (שלא ממש נמצאות במשחק אלא בשרתים של EA)
פורסם 2010 במרץ 915 שנים עידכון חדש חם מהתנור !! fourzerotwo- מנהל הקהילה של IW הודיע לא מזמן בערוץ טוויטר שלו כי מידע חדש על הDLC שכולם מצפים לו הולך להגיע בסוף השבוע הזה ! יחד עם עוד עידכון שיתקן כמה באגים רציניים, האקרים גליצ'ים ועוד כמה הפתעות שהוא לא סיפר ! הDLC (חבילת הרחבה) תכלול לפי מה שמעריכים מפות מולטיפלייר חדשות ובנוסף כמה מפות "ישנות" מCOD4 ! אושר לעמוד הטוויטר שלו - http://twitter.com/fourzerotwo
פורסם 2010 במרץ 915 שנים במידה והוא יהיה חינמי למחשב (אני משער שכן למחשב אולי בתשלום לשאר הפלטפורמות) אז הוא ירד כעדכון בסטים כמו כל שאר העידכונים...
פורסם 2010 במרץ 915 שנים ^מחזק, גם אני חושב שזה חינמי, כמה פדיחות אפשר כבר לעשות?חוץ מזה שכן ,זה ירד בסטים ,100%
פורסם 2010 במרץ 915 שנים שני משחקים שונים , זה רק יכול להאריך את חיי המולטי של MW2 מול הבעיות שיש כרגע במולטי של BC2.האמת , כבר נמאס מהמפות הנוכחיות בMW2...
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מה שמוזר זה,שבשבועיים האחרונים המפות שיוצא לי לשחק ב-DOM הם המפות הלא אהובות עליי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.