עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חובה לראות - http://www.youtube.com/watch?v=Te-Y1tbcE-A&feature=player_embedded

פשוט מדהים! סרטון מגמר טורניר ODC#4 של ESL ו- vgames

לא כ"כ מדהים אותי האמת ..

פראגים משעממים .. שהם תוצאה של התקמפרות SnD.

עריכה מוגזמת מידי (אפקטים וכיוצ"ב..) השיר דווקא סבבה :]

באופן כללי .. סירטון נחמד.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^

כל מילה בסלע!! בדיוק מה שאני חשבתי על הסרטון הזה...

פורסם

ג'ייסון ווסט - האיש שהיה אחראי למערכת IWNET, פוטר !

בנפול אויבך אל תשמח ;D סתם אין לי מושג מה בדיוק רמת הרשע של מפתח IWNET-יכול להיות שהיו לו פקודות מלמעלה וכו..ופיטורין של ראשי אינפינטי וורד-אחת המפתחות הטובות ע"י ציר הרשע של אקטיביזיון-החברה שדי נבנתה גם בזכותם-לא נשמע לי כמו סיבה למסיבה. היתי משתמש במשלים לדבר-אבל כולם קשורים איכשהוא לדמויות קומיקס :silly: אז אשמור על טיפת הכבוד העצמי שנשארה לי ולא אומר דבר.

פורסם

זה לא משחקי פאבליק - משחקים מקצועיים של פרייבט מאטצ' עם השחקנים הכי טובים בארץ

פורסם

אולי כי הכאוס ששורר במשרדי אקטיביז'ן "קצת" יותר מענין

פורסם

זה לא משחקי פאבליק - משחקים מקצועיים של פרייבט מאטצ' עם השחקנים הכי טובים בארץ

תדייק, אולי שחקני SnD טובים, ששם מה שבאמת נמדד זה טקטיקה אישית ותיאום קבוצתי.

זה הכל, אני בספק לגבי הכישורי משחק שלהם כשכל אחד לעצמו.

ומה קשור שזה לא משחק פאבליק ? אתה יודע איזה פראגים יפים אפשר לתת בטורנירים ? בין אם זה סנייפר או LMG ..

אני לא צריך להגיד לך לראות סרטונים ביוטיוב כדי שתבין על מה אני מדבר.

פורסם

תדייק, אולי שחקני SnD טובים, ששם מה שבאמת נמדד זה טקטיקה אישית ותיאום קבוצתי.

זה הכל, אני בספק לגבי הכישורי משחק שלהם כשכל אחד לעצמו.

ומה קשור שזה לא משחק פאבליק ? אתה יודע איזה פראגים יפים אפשר לתת בטורנירים ? בין אם זה סנייפר או LMG ..

אני לא צריך להגיד לך לראות סרטונים ביוטיוב כדי שתבין על מה אני מדבר.

אני מזמין אותך להיות בESL בתחרויות שם, תשחק שבוע ותראה שכל אחד שם הוא ברמה פשוט שונה ממה שאתה מכיר, אני אומר לך את זה מניסיון ויש פה עוד כמה שיגידו לך את זה (daedra למשל)

פורסם

^

דיי נו, אל תדבר סתם, שיחקתי איתם ,יש לי אחד ברשימה, סיימתי מקום ראשון כמעט כל סיבוב ,הם לא כאלה טובים, אם אני סיימתי מקום ראשון (שאני לא השחקן הכי טוב שיש) ,אז יש להם מה ללמוד, צריך פשוט לשחק יותר SND ,זה הכל. זה פשוט משחק שונה, זה כמו שתתן להם לשחק מולנו DOM, זה פשוט לא ילך להם. אני מבטיח לך.

זאת הנקודה. לאף אחד אין GOD MODE, כולם מתים .

דרך אגב:

מה נסגר עם הסרטון ההוא?

משהו לא בסדר אצלם? השדרן פשוט נוראי, זה נשמע כמו שידור של משחק כדורגל... מה נסגר עם הישראלים האלה?

OMG :facepalm:

פורסם

בענין הסקנדל:

הפיטורין של נשיא החברה ג'ייסון ווסט והאחראי על פיתוח משחקים וינס זמפלה הם פשוט רעידת אדמה בתעשית המשחקים,

אקטיביז'ן מתכוונת גם להגיש נגדם תביעה בגין "הפרת חוזה" ובינתיים באתר החברה מצויין שאכן הוא סיים את תפקידו במארס 2010

באקטיוויז'ן טוענים שהפיטורין הם תוצאה של חקירה פנימית בתוך החברה.

אין הרבה מדי פרטים כרגע אבל סביר להניח שהפיקנטריה רק בתחילת הדרך ועידכונים עוד יגיעו.

האם החבר'ה מאינפיניטי הולכים לערוק שוב (כמו שעשו בתחילת העשור הקודם) לחברת הפיתוח המתחרה ולעזור בפיתוח (שובו של):

Medal of Honor שהוכרז לאחרונה?

הלוואי :xyxthumbs:

פורסם

קשה לי להאמין שהם יחזרו ל EA, מראש המעבר היה כי הם לא הסתדרו עם EA (למרות שהחברה עברה הרבה שינויים מאז). יש עוד הרבה מפיצות אחרות שלא חסר להן כסף כמו BETH SOFT ו WB, לא חייבים ללכת תמיד לחברה הכי גדולה.

פורסם

חבר'ה משום מה ה NetType שלי הפך מ Open ל Strict, וכל פעם שהוא מחליף הוסט הוא מעיף אותי.. מה לעשות?

פורסם

כן, גם לי זה קורה לפעמים...

אין מה לעשות עם זה.

מתמודדים.

פורסם

:pissed: :pissed: :pissed:

IWNET SUCKS

פורסם

^^

חחח... :lol: :lol: :lol:

ברוך הבא למועדון...

פורסם

אני מזמין אותך להיות בESL בתחרויות שם, תשחק שבוע ותראה שכל אחד שם הוא ברמה פשוט שונה ממה שאתה מכיר, אני אומר לך את זה מניסיון ויש פה עוד כמה שיגידו לך את זה (daedra למשל)

אני שיחקתי הרבה איתכם בגאטרים תקופה ארוכה, לפני של ESL הגיע ועוד לפני של Velocity התפרקו (וחזרו, והתפרקו וכו' וכו' חח) וELE \ INTAKE נוסדו.

ואף אחד לא שונה ברמה שאני מכיר, הם שחקנים ברמה שלי, וחלקם אפילו גם לא ברמה שלי (באמת שאני לא מנסה להשתחצן :-\)

אני יודע מה הרמה שם, ולדעתי מה שאתם עושים זה לא חוכמה .. משחקים רק SND, אמרתי לך את דעתי את כל אופן ההתנהלות של המשחקים שמה (SnD).

אתה לא חייב לקבל אותה, אבל ככה זה שמה לדעתי. כשניסיתם לשחק CTF .. הייתי שם .. וראיתי מה הלך שמה חחחחח

ואת התוצאות של זה רואים בסרטון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים