עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תפסיק להציק :kopfpatsch:

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תפסיק להציק :kopfpatsch:

מחזק, :xyxthumbs:

:facepalm::kopfpatsch::facepalm::kopfpatsch:

רק תלונות על המחשב שלך אני שומע מאז שקרייסיס יצא ועד היום, כל משחק, זה פשוט לא הגיוני.

תמיר, הכל בסדר עם המחשב שלך. כבר אמרנו לך.

פורסם

חחח זה אתה?? לא קראו לך L@GASS? משהוא כזה?

אבל כל הקטע שאני לא יכול לשחק על EXTRA זה מעצבן מה COD זה משחק כבד?

פורסם

לא, אבל טקסטורות ברמה הכי גבוהה הופכות אותו לכזה שהכרטיס שלך לא יכול להריץ, הגיוני לגמרי, אצלי זה גם ככה.

פורסם

היו עכשיו כמה משחקים ב Private Match-בהתחלה היה מאוד כיף, עד שדגדגן התחיל לצלוף כמו בוט מהלך ועשה עלינו ניוק.. >:(

I surrender! Teach me master!

:lol:

אחרי זה היה טרמינל ודגדג הביא Chopper Gunner, יותר מזה אני לא יודע (וטוב שכך) כי הייתי צריך ללכת לאכול :P

מה שכן-איך אתה יכול לצלוף ככה ברובה הזה? מאוד קשה לי לפגוע איתו 2 ברצף כי הוא זז הרבה מאוד למעלה.. הרובה ה-3 הכי קל לצליפה.. כמו כן כל תזוזה קטנה שלי עם העכבר אני מפספס את המטרה כי העכבר מהיר מדי גם כשאני מוריד את הרגישות.. אני דיי בטוח שזה ה "Mouse Acceleration" שאני לא יכול לבטל כי יש לי בעיה בדרייבר של העכבר.. :nixweiss:

פורסם

לא, אבל טקסטורות ברמה הכי גבוהה הופכות אותו לכזה שהכרטיס שלך לא יכול להריץ, הגיוני לגמרי, אצלי זה גם ככה.

פשש אז הוא קרוב ל קרייסיס על הגדרות הכי גבוהות?

ועם יש שלב לא ממש עמוס אז ה הכל EXTRA פועל טוב מאוד אבל ברגע שיש שלב טיפה עמוס ויש איזה כמה תקיעות אז המחשב לא זז ואני בלחץ מצליח לצאת דרך מנהל המשימות

חח זה גורם לי להרגיש שהכרטיס כבר לא משהוא כמו פעם חח הייתי בטוח זה מהמשחקים הלא כבדים

פורסם

יא אללה, אני שם 100 שקל שזה טרול וצריך להעיף אותו :pissed:

פורסם

חח איך בדירשות מערכת כתוב 6600GT זה כרטיס אחד העלובים לא? למה הוא משתווה היום?

פורסם

היו עכשיו כמה משחקים ב Private Match-בהתחלה היה מאוד כיף, עד שדגדגן התחיל לצלוף כמו בוט מהלך ועשה עלינו ניוק.. >:(

אחרי זה היה טרמינל ודגדג הביא Chopper Gunner, יותר מזה אני לא יודע (וטוב שכך) כי הייתי צריך ללכת לאכול :P

מה שכן-איך אתה יכול לצלוף ככה ברובה הזה? מאוד קשה לי לפגוע איתו 2 ברצף כי הוא זז הרבה מאוד למעלה.. הרובה ה-3 הכי קל לצליפה.. כמו כן כל תזוזה קטנה שלי עם העכבר אני מפספס את המטרה כי העכבר מהיר מדי גם כשאני מוריד את הרגישות.. אני דיי בטוח שזה ה "Mouse Acceleration" שאני לא יכול לבטל כי יש לי בעיה בדרייבר של העכבר.. :nixweiss:

דגדגן כ"כ מדייק כי הוא משתמש באיימבוט....

(סתם צוחק דגדגנוביץ', אני לא חושד בך אף לרגע)

נ.ב. למישהו יש מתכון מוצלח לליקר שוקולד לבן? זה נשמע ממש טעים...

פורסם

יש לו איימבוט מובנה ביד ;)

פורסם

אתה תצחק .. אבל הפואנטה, היא פשוט להסתכל, לכוון, לירות.

אבל כשאתה מכוון, אתה לא חושב ימינה שמאלה, אתה פשוט יורה וסוגר שוב את הכוונת כדי לטעון :)

זה אמור לעבוד, מתאמנים בRUST FFA על זה טיפה, ומלטשים את זה :lol:

פורסם

התחלתי להתאמן, הצלחתי לעשות כבר 18 הריגות ו 6 מיתות ;D

מה כדאי לעשות: קודם לראות מישהו, ורק אז לכוון ולירות? או קודם לכוון, אז לראות ואז לירות? וכדאי לזוז ממקום למקום, או לשבת באיזה בניין ולצלוף ממרחקים ענקיים?

עוד כמה דברים: מה זה FFA?

מה זה FFS noob?

פורסם

בשעה טובה התחלתי לשחק MW2 במולטי, הייתי משחק מדי פעם במנוי של חבר, אבל נמאס לי וקניתי כבר משלי לפני כמה ימים ועד כה הצלחתי להגיע לרמה 13 בנתיים. אבל עדיין לא סיימתי :D

אפשר להצטרף לקלאן של הפורום? איך בידיוק אני מצטרף וכו'?

קניתי את המשחק בסטים אם זה משנה.

פורסם

^^

יש מבחן תיאורטי ומבחן מעשי במשחק פרטי .... :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים