פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים ובקיצור- בחורה טובה משפחה חרא ניסוח מושלם! אגב בתור מישהו שהידע שלו במוזיקה זה תת רמה אז מי אלה גילמור ונופלר?(אבא של בנות גילמור?) אוי ווי... מצבך קשה... לא עשו לך חינוך מוזיקלי בבית (או בכל מקום אחר בהתבגרותך)?
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים יש לי בעיה רצינית (מאוד)אתחול אח שלי קנה את המשחק ממקסים, ועבד יופי. עכשיו, רק אחד מאיתנו יכול להתחבר ל Steam, ושנינו לא יכולים בו זמנית! מה הבעיה לעזעזל ואיך אני יכול לסדר אותה?
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים יש לי בעיה רצינית (מאוד)אתחול אח שלי קנה את המשחק ממקסים, ועבד יופי. עכשיו, רק אחד מאיתנו יכול להתחבר ל Steam, ושנינו לא יכולים בו זמנית! מה הבעיה לעזעזל ואיך אני יכול לסדר אותה?זה לא בעיה.. ככה זה.רק אחד יכול להיות מחובר לאותו משתמש של סטים.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים לתת בוקס לאחיך כל פעם שבא לך לשחק אני מניח שאתם עם מחשבים שונים (מן הסתם), ועם משתמשים שונים בסטים. מה קורה כשאתם מנסים להתחבר בו זמנית? אין לי מושג אם זה קשור, אבל כדאי לפתוח את הפורטים שסטים משתמש בהם בראוטר. לפעמים זה פותר שטויות כאלה.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים זה לא בעיה.. ככה זה. רק אחד יכול להיות מחובר לאותו משתמש של סטים. זהו, שזה לא באותו משתמש.. שני משתמשים שונים עריכה: משום מה זה פתאום הסתדר
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים אנשים יקרים, סטים החליט לבגוד בי ולהסיר את כל החברים שלי. כל מי שהוספתי אותו מתבקש לאשר אותי תודה נ.ב שלחתי בקשה בערך לכל מי שאני מכיר.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים אנשים יקרים, סטים החליט לבגוד בי ולהסיר את כל החברים שלי. כל מי שהוספתי אותו מתבקש לאשר אותי תודה גם אני באות סירה ארורה ומרושעת, תאשרו חבר'ה.. ואם בטעות פספסתי מישהו אז GUITARSUITE
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים טוב יש פיתרון.למחוק אתכם מרשימת החברים ולשלוח בקשת חברות חדשה או להיפך (אתם תשלחו simonsix)
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים רק לי לא נמחקה רשימת החברים? קדימה סטים!!! תמחקו לי את הרשימה!!! קדימה!!! come on!!!!!!!! do it!!!! do it nowwwwwww!!!!1 גדול, זה מתאים בול למצב. הרי אני אומר שימחקו גם לי כי חשבתי למכור את החשבון סטים עם המשחק. אז בקטע הנ"ל הוא אומר "all of it" (את כל רשימת החברים).. ואז הוא אומר "and i will do the rest" (ואני אטפל בשאר [מכירת המשחק]) :lol: מישהו רוצה לקנות? יש לי שם רק את MW2 ואת הדמו של AVP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.