עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

רק הקבוצה שלך שומעת, כולם שומעים רק בלובי

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אה, אם כך אז זה מעולה! :D

פשוט, לא דיברתי כל כך כי חשבתי שגם הקבוצה השנייה שומעת. :S חחח

פורסם

מונח חדש שמישהו שהרגתי השתמש בו:

Noob proner

:lol:

חחחח זה כזה משפט לET... למשחק הזה הוא בכלל לא נובי.

כמה באים לי BS ואני עושה ככה והם חוטפים תשוק כי קשה להוריד תכוונת למטה שרגילים לירות בראש, ואני מסתובב והורג D:.

פורסם

אחת הסיבות לכך שאין Prone ב-BFBC2 :xyxthumbs:

פורסם

היום מישהו קרא לקלאן שלנו hipocrits, כמעת בכיתי מצחוק.

פורסם

על מה ולמה?

פורסם

כי אנחנו נוהגים לכנות בכינויים נובים תוך כדיי משחק, והרבה.

פורסם
:lol:
פורסם

חבר'ה יש לי 2 בעיות במשחק (או שלא):

1) לפעמים באמצע המשחק פתאום המאוורר של הכ.מסך מפסיק שניה אחת (כשהוא פועל על 100%) והמסך נהיה שחור במשך איזה 5 שניות. אחרי זה המשחק חוזר לעצמו, התנתק לי מהסרבר, וכותב "connection interrupted".

מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש, אך הדבר לא עזר.

בעבר הייתה לי בעיה דומה, לקחתי את המחשב ל skypc ואמרו לי שזו הייתה בעיה ב HDD (מה הקשר) והם סידרו אותה בכך שהחליפו אותו.

יש לי אוברקלוק ל 3.33GHz, אך לא סביר שהוא מהווה את הבעיה בגלל שהוא יציב כמו סוס. העלתי 10-15MHz כל פעם ואז בדיקת מאמץ של חצי שעה, ולבסוף בדיקת מאמץ של 19 שעות.

2) לא כ"כ מצליח להתחבר.. הוא עושה "searching for hosts" או משהו כזה במשך מעל חצי שעה ולא מתחבר (קרה רק מהיום)..

אשמח אם תעזרו :xyxthumbs:

פורסם

אחת הסיבות לכך שאין Prone ב-BFBC2 :xyxthumbs:

לא כל כך קשור.

זה מנוע של BC הראשון שגם שם לא היה.

עובדה שב BF2 זה היה קיים ואי אפשר לוותר על זה שם

פורסם

1) לפעמים באמצע המשחק פתאום המאוורר של הכ.מסך מפסיק שניה אחת (כשהוא פועל על 100%) והמסך נהיה שחור במשך איזה 5 שניות. אחרי זה המשחק חוזר לעצמו, התנתק לי מהסרבר, וכותב "connection interrupted".

בעבר הייתה לי בעיה דומה, לקחתי את המחשב ל skypc ואמרו לי שזו הייתה בעיה ב HDD (מה הקשר) והם סידרו אותה בכך שהחליפו אותו.

יש לי אוברקלוק ל 3.33GHz, אך לא סביר שהוא מהווה את הבעיה בגלל שהוא יציב כמו סוס. העלתי 10-15MHz כל פעם ואז בדיקת מאמץ של חצי שעה, ולבסוף בדיקת מאמץ של 19 שעות.

2) לא כ"כ מצליח להתחבר.. הוא עושה "searching for hosts" או משהו כזה במשך מעל חצי שעה ולא מתחבר (קרה רק מהיום)..

תבטל את האוברקלוקים ,גם של המעבד וגם של הכרטיס מסך במידה ויש, תנסה להפעיל. אני מאמין שזאת הבעייה, עם כל הכבוד לבדיקות המאמץ.

תנסה ותעדכן.

פורסם

אוקיי, עכשיו היה משחק... אחד הגרועים!

קאמפרים + מטול, ובסוף המשחק בסוף קוראים לנו נובים על זה שאנחנו לא משתמשים במטול!

-_-

פורסם

נסה גם לבטל את הCATALYST AI

פורסם

תבטל את האוברקלוקים ,גם של המעבד וגם של הכרטיס מסך במידה ויש, תנסה להפעיל. אני מאמין שזאת הבעייה, עם כל הכבוד לבדיקות המאמץ.

תנסה ותעדכן.

הכ.מסך הוא OC Edition, כלומר OC מהמפעל. אני לא חושב ש-OC של המפעל יכול להיות גרוע אם הם מוכרים ככה את הכרטיס לא? אני אנסה את השיטה ש electric הציע ואם זה לא יעבוד אני אבטל את ה OC's.

וניסיתי לבטל את CATALYST Al אבל עוד לא בדקתי, אני אבדוק ואעדכן.

פורסם

מה זה כל היום איאפשר לשחק

פעם אחת התחבר לאיזה שרת וגם עם לאגים וכל היום אני מנסה וזה לא מוצא לי כלוםםםםםם

איזה תסכול :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים