עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הוא לא משפר כלום, הוא שאטגן

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עד עכשיו לא הבנתי את יעילות השאטגאן,מה הוא משפר?

את היכולת שלך להתמודד במקומות צפופים למרות שהנשק המשני שלך הוא סטינגר ;D

פורסם

נשמע מעניין, אולי אני אעשה אצ'יוומנט עבור השאטגן, איך שולפים אותו? עם "3" כמו המטול?

פורסם

אם ככה זה מוגדר אצלך אז כן, אגב מטווח קרוב הוא מאוד מאוד חזק, בכלליות להרוג איתו זה ממש כיף.

פורסם

חברים,

יש איזה חדר סגור לHWZONE?

פורסם

חדר?

אתה לא מיודע עם מנגנון המולטי של המשחק?

מדי פעם אולי מתארגנת PRIVATE MATCH אם לזה אתה מתכוונן.

פורסם

כך או כך מזמן חשבתי על פתיחת חדר HWZONE לגימרים, משהו נוסח IRC שכל אחד יוכל להוריד ולהשתמש בקלות

פורסם

להוריד מה?

חדר?

אתה לא מיודע עם מנגנון המולטי של המשחק?

מדי פעם אולי מתארגנת PRIVATE MATCH אם לזה אתה מתכוונן.

למעשה כל יום יש צוות שמשחק ;)

פורסם

התכוונתי לצוות :-)

יכול להיות נחמד לנסות לאפיין צוות, כל אחד עם התמחות כזו...

פורסם

אתה במשחק הלא נכון... :lol::lol:

יש קמפרים, סנייפרים ,דוקרים , ניוקרים ומסתערים , תבחר מה שהכי מתאים לך... :lol: :lol:

פורסם

לא... האמת היא שבאמת כך זה בצוות, יש אותי שאני כמו חרדון, משנה צבעים לפי הצורך.

יש את סיימון שהוא... טוב, סיימון

ויש את דגדגן שהוא... אוהב להרוג אנשים (?) (מי לא)

פורסם

יותר נכון אחראי קילסטריקס וניוקים. יש אותי שאני תמיד מתאבד על האויב מצליח בחצי מהפעמים/שומר אותו בהגנה בפעמים האחרות.הייתה תקופה שדדרה היה עם המגן.מוזר לי שאנשים לא מנצלים את המיקרופון כדי לחזק את הצוות במיוחד בDOM כשאפשר להתריע על קמפרים או להזעיק אנשים לנקודה מסוימת.אבל כן איכשהוא יצא שאין יותר מדי טקטיקה במשחק.אבל בכל זאת אנחנו מנצחים.העיקר הספורט :silly:

פורסם

אנחנו מתריעים על קמפרים בכך שאנחנו מתעצבנים עליהם, השאר כבר מבינים על מי מדובר ואיפה הוא נמצא :silly:

פורסם

יותר נכון אחראי קילסטריקס וניוקים. יש אותי שאני תמיד מתאבד על האויב מצליח בחצי מהפעמים/שומר אותו בהגנה בפעמים האחרות.הייתה תקופה שדדרה היה עם המגן.מוזר לי שאנשים לא מנצלים את המיקרופון כדי לחזק את הצוות במיוחד בDOM כשאפשר להתריע על קמפרים או להזעיק אנשים לנקודה מסוימת.אבל כן איכשהוא יצא שאין יותר מדי טקטיקה במשחק.אבל בכל זאת אנחנו מנצחים.העיקר הספורט :silly:

אני משתמש בד"כ כדי לקרוא לאנשים, העניין הוא שגם הקבוצה השנייה שומעת את המיקרופון ואז גם הם באים. חח

אז מה זה עזר לי?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים